Samsung ne arata cat de rezistent este Galaxy S4 [VIDEO]

rezista la socuri, trante, apa, nisip si cam orice altceva va trece prin cap daca e sa ne luam dupa noul clip al celor de la Samung.

samsung galaxy s4 stress test

Si anul trecut cei de la Samsung ne-au demonstrat abilitatile spectaculoase  de care dadea dovada , la capitolul anduranta. Atunci era vorba de Galaxy S3, acum este vorba de Galaxy S4.

Orice telefon inainte sa fie pus la vanzare de un producator este supus unui set de teste menite sa scoata la iveala micile imperfectiuni si probleme ale acestuia. In principiu sunt testate butoanele la mii de apasari si telefoanele la zeci de cazaturi de la diverse inaltimi. In mod obisnuit, respectivele experimente nu sunt niciodata publicate ci isi mentin un statut de secret in interiorul companiei. Pentru ca au fost probabil foarte multumiti de randamentului noului Galaxy S4 cand a venit vorba de cazaturi, lovituri, incursiuni in apa si alte actiuni agresive, sud coreeni au publicat pe YouTube clipul de mai jos. Nu au mai facut efortul de a-l traduce din coreeana, insa  magia sta in imagini. Dupa o vizionare de cateva minute, ramane sa ne spuneti voi daca ati ramas impresionati sau daca, credeti ca este falsificat vre-unul din testele prezentate.

Alexandru Puiu
09:00 13.06.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video