Samsung Galaxy S4 Zoom, telefonul-camera foto, lansat pe piata

Samsung Galaxy S4 Zoom, telefonul-camera foto, lansat pe piata

Vorbim de telefoane sau de camere foto? Samsung a lansat, oficial, la Londra, terminalul Galaxy S4 Zoom, care combina functiile obisnuite ale unui smartphone cu cele ale unei camere foto cu zoom optic 10x.

Samsung GALAXY S4 zoom

Modelul, care face parte din familia Galaxy S4, pe langa acest zoom mare, ca al unui aparat foto cu pretentii, are un senzor CMOS de 16 megapixeli OIS si Xenon Flash, si de aceea seamana cu o camera foto.

S4 Zoom are un ecran Super AMOLED de 4,3 inci cu rezolutia de 960 x 540 pixeli, un procesor dual core  la 1,5 GHz si 1,5 GB RAM, iar sistemul de operare este Android 4.2.2 cu Touch Wiz. Noul terminal Samsung este capabil sa faca inregistrari 1080p la 30 FPS, dar si 720p la 60 FPS. Memoria interna este de 8GB, care poate fi extinsa pana la 64 GB printr-un slot microSD, bateria este de 2130 mAh, iar dimensiunile sunt 125,5 x 63,5 x 15,4 mm, cantarind 208g cu o baterie standard.

Pe langa principala camera, de 16 megapixeli, mai are in fata o camera de 1,9 megapixeli. Optiunile de conectivitate includ Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0 LE si A-GPS. Camera principala are mai multe functii inclus, printre care Smart mode suggest, Beauty face, Best photo, Continuous shot, Best face, etc.

Pe langa functiile aditionale, cum ar fi Samsung Link, Samsung ChatON sau S Voice, S Translator, Galaxy S4 zoom are si servicii Google Mobile, cum ar fi  Chrome, Downloads, Google Maps, Gmail, Google Search, Google Settings, Google Local si Google Play Store, plus altele.

Revenind, Samsung Galaxy S4 zoom arata mai degraba ca o camera foto, daca o privim din spate, si pare destul de greu de purtat in buzunar, dar ramane sa vedem. Pretul nu a fost, inca, anuntat.

Samsung GALAXY S4 zoom meniuSamsung GALAXY S4 zoom dimeniuniGALAXY S4 zoom GALAXY S4 zoom lentile

Citește și: