CES 2013 – Vizio are deja o tableta cu NVIDIA Tegra 4

CES 2013 - Vizio are deja o tableta cu NVIDIA Tegra 4

Nici nu a fost si deja isi gaseste gazda intr-o tableta de la Vizio.

Vizio 10 inci tegra 4

Vizio incearca de ceva vreme sa-si faca intrarea pe piata internationala, cu produse precum anuntata ieri si tableta cu Android si Tegra 4 anuntata astazi, sunt increzatori nu va intampina dificultati prea mari.

Printre tabletele anuntate de Vizio la CES 2013, fara prea multe surle si trambite, se numara si o tableta de 10 inci. Un pic mai spectaculoasa decat pare la prima vedere, tableta din imaginea de mai sus este printre singurele modele anuntate cu NVIDIA Tegra 4. Daca aplicatiile software vor fi optimizate, noul SoC ar trebui sa fie mult mai impresionat atat din punct de vedere al performantei cat si din punct de vedere al autonomiei, in comparatie cu Tegra 3. Desi era prezenta la CES cu Android 4.1, tableta la momentul lansarii va veni preinstalata cu Android 4.2.

Cei de la , inainte de toate, au ramas impresionati de cat de usoara este noua tableta. Pana si prezenta unui acumulator in interior a fost pusa la indoiala. Spatele cauciucat, marginile subtiri si grosimea mica au dat imediat impresia ca tableta este net inferioara din punct de vedere al dimensiunii fata de un iPad sau de Nexus 10. In conditiile in care vorbim de o diagonala similara a ecranului, aceasta performanta nu trebuie trecuta usor cu vederea. Ecranul noii tablete Vizio, pe langa o diagonala de 10,1 inci, are o rezolutie de 2560 x 1600, identica cu cea din Nexus 10.

In rest, noua tableta va veni cu 32GB spatiu de stocare, WiFi, Bluetooth 4.0, camere foto/video pe fata si pe spate plus micro-USB si micro-HDMI. Ca multe alte produse de la CES, nici cel descris mai sus nu vine cu o data exacta de lansare sau un pret. In alta ordine de idei, nu cred ca tableta de la Vizio va iesi din tiparul de 500 dolari pentru o tableta de 10 inci.