Vizio isi anunta prima tableta cu Windows 8

Vizio isi anunta prima tableta cu Windows 8

O companie de succes pe piata americana de electronice, Vizio, si-a facut deja un renume cu produse al caror raport pret/performanta este unul remarcabil.

Vizio Windows 8 Tablet

Dupa ce a lasat o impresie buna utilizatorilor de PC-uri, Vizio isi incearca acum norocul cu . Primul produs din acest nou segment de piata poarta numele de Vizio Tablet PC.

Cu un ecran Full HD 1080p de 11 inci, Vizio Tablet PC este poate singura care foloseste un procesor AMD. Cu numele de AMD Z60, procesorul din aceasta tableta este un dual core tactat la 1 GHz. Acest produs poarta cu mandrie sigla Microsoft Signature. Aceasta certificare din partea Microsoft se reflecta intr-un Windows instalat curat, fara alte programe bloatware pe care ne-am obisnuit sa le vedem in sistemele Sony, Dell, Acer, etc. Cantitatea de memorie RAM preinstalata va fi de 2GB iar partea de stocare va fi asigurata de un SSD de 64GB. Nu va lipsi o camera web frontala cu senzor de 2 MP, un port micro-HDMI si un micro-USB.

Chiar daca nu a avut inca nimeni ocazia sa se joace cu noua tableta, deja au inceput sa apara produsului. Procesorul AMD din seria Z, intalnit de cele mai multe ori in netbook-uri si sisteme low-end, nu prea are sanse sa asigure o fluiditate in navigarea prin interfata Windows 8 la rezolutie Full HD. Trecand peste acest preconceptii, mai ramane sa aflam un pret pentru Vizio Tablet PC si, cine stie, poate o vom vedea si pe meleaguri mioritice.

Etichete: