Candy Crush Saga are un urmas: Pet Rescue Saga

, 14 Iun, 12:00

Dezvoltat de aceeasi , noul joc Pet Rescue Saga a sarit de pe Facebook direct pe iOS si Android.

King pet rescue saga

este cel mai popular joc pentru dispozitivele mobile ale momentului din intreaga lume atat pe iOS, cat si pe Android. In acest context, pentru ca dezvoltatorul sau, King, mai are cateva jocuri pe Facebook, a decis sa mai porteze unul pe iDevice-uri si Androide.

Cel de-al doilea joc creat de King poarta numele de Pet Rescue Saga. Lansat initial in octombrie 2012, acest joc va pune in postura de a salva diverse animalute prin eliminarea clasicelor patrate de aceeasi culoare. Cu cat veti fi mai eficienti, cu atat veti salva mai multe vietati. Ca si Candy Crush, noul joc va fi cross-platform cu rezultate sincronizate pe toate platformele pe care ati jucat. Pana si achizitiile se vor propaga pe toate aparatele, inclusiv in aplicatia de Facebook accesibila online. Initial, va vor tine ocupati 72 de misiuni, urmand ca prin intermediul actualizarilor ulterioare sa beneficiati de o experienta de gaming si mai stufoasa.

Aflandu-se deja printre cele mai populare jocuri de pe Facebook, Pet Rescuse Saga nu poate decat sa creasca si mai mult in popularitate datorita tranzitiei pe iOS si Android. Cel mai probabil, ca intensitate, vorbim de acelasi viciu precum cel generat de Candy Crush Saga. Din acest motiv, sfatul meu este sa evitati astfel de jocuri care nu se termina ,,niciodata”.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail