Studioul King Bucuresti, care a dezvoltat Candy Crush Saga, face angajari

Studioul King Bucuresti, care a dezvoltat Candy Crush Saga, face angajari

Studioul King, care a dezvoltat jocul Candy Crush Saga, vrea sa extinda echipa din Bucuresti, care se va ocupa atat cu dezvoltarea de noi jocuri, dar si cu testarea titlurilor existente.

King_Candy_Crush

De aceea, King cauta oameni care stiu backend Java development, business management, c++ game development, game design, game developement, graphic design, QA  pentru mobile si QA management.

Cea mai mare vedeta a celor de la King este Candy Crush Saga, care ocupa primul loc si pe Facebook, si pe platformele mobile. Pe langa acest joc, alte trei titluri din portofoliul King sunt in top 20 aplicatii pe Facebook – Pet Rescue Saga, Farm Heroes Saga si Bubble Witch Saga, joc dezvoltat integral in studioul din Romania.

In prezent, studioul King de la Bucuresti are 36 de angajati: programatori, artisti, testeri, data scientists, business manageri, product manageri si un HR manager.

Acest studio a fost deschis in 2011 King si avea doar patru oameni, iar pana in 2013 compania a ajuns la 30 de angajati. Pana la sfarsitul anului curent, King vrea sa dubleze numarului de angajati, la 60-70 de oameni, deci cei interesati pot sa aplice la aceste job-uri, desi compania spune ca sunt multi candidati.

Studioul din Bucuresti este impartit in sase echipe, fiecare din ele concentrandu-se pe un task bine definit: o echipa pentru dezvoltarea versiunii pentru Facebook a jocului Bubble Witch Saga, o echipa pentru dezvoltarea versiunii de mobile a jocului Bubble Witch Saga, o echipa pentru un al doilea proiect de Facebook, o echipa pentru un al doilea proiect de mobile (acelasi cu cel de Facebook), o echipa care lucreaza la dezvoltarea de noi titluri si echipa care testeaza toate jocurile de mobile produse in companie.

Citește și: