Candy Crush Saga, mai tare decat Angry Birds si Farmville

Candy Crush Saga, mai tare decat Angry Birds si Farmville

Dupa ce a depasit Zynga pe Facebook, Candy Crush Saga, dezvoltat de King.com, a ajuns numarul 1 in categoria jocuri pe platformele mobile si este in top 3 aplicatii pentru dispozitive mobile.

Candy-crush-sagaCandy Crush Saga depasit pana si vestitul Angry Birds pe Facebook, iOS si Android Play. King are acum 66 de milioane de jucatori in toata lumea, iar dintre acestia 15 milioane joaca zilnic Candy Crush pe Facebook. Va numarati printre ei?

Candy Crush Saga, ca si Bubble Witch Saga, un alt joc dezvoltat si testat integral de studioul King Bucuresti, sunt sincronizate in totalitate cu platfomele Facebook si iOS sau Android. Este binecunoscuta popularitatea acestor platforme mobile, datorita succesului smartphone-urilor si tabletelor. In acest context, King isi face sincronizarea intre platforme, avand grija ca jocurile de Facebook din top sa primeasca si o versiune pentru platformele iOS si Android.

Candy-Crush-saga-03

Sunt asteptate si doua noi titluri, dupa ce compania a anuntat ca sunt patru echipe care se ocupa cu dezvoltarea a acestora. Pe langa acestea, studioul King din Bucuresti continua sa lucreze la Bubble Witch Saga, joc dezvoltat si testat integral pe plan local. La inceputul lunii aprilie, King a depasit Zynga in topul dezvoltatorilor de jocuri pentru platforma Facebook. Conform Inside Social Games, Candy Crush Saga a inregistrat peste 45,5 milioane de utilizatori activi lunar si peste 15 milioane de utilizatori activi zilnic, ajungand pe locul 1 in topul aplicatiilor pe Facebook.

Citește și: