08 mai 2013 | 17:42

BlackBerry Q10 vine si in varianta din aur, cu un pret pe masura

ACTUALITATE
BlackBerry Q10 vine si in varianta din aur, cu un pret pe masura

Clientii mai pretentiosi cu bugete generoase isi doresc , iar noul BlackBerry Q10 s-ar putea sa fie candidatul perfect.

BlackBerry Q10

Pentru ca se straduiesc sa intre in pas cu vremurile la nivel de specificatii hardware, daca bugetul va permite, va puteti achizitiona un iPhone din aur masiv si diamante sau un BlackBerry Q10.

Cel mai nou smartphone al canadienilor de la BlackBerry, desi nu poate fi achizitionat in fiecare colt al globului prin operatori, poate fi achizitionat cu o combinatie de elemente din aur si placate cu aur de 24 de karate. Echipa celor de la GoldGenie.com are deja in portofoliu o versiune de Q10 ce poate fi achizitionata cu aproximativ 8200 de lei. Noul smartphone compatibil 4G LTE va fi livrat deblocat de orice retea in versiunea de 16GB. Partea care va  incerca sa justifice pretul exorbitant este formata din rama aparatului, placata cu aur de 24 de karate si partea de sub tastatura care merge din fata pana in spatele telefonului. Aceasta din urma va fi realizata din aur masiv de aceeasi calitate, 24 karate. Telefonul va fi livrat intr-o cutie din lemn masiv cu finisaje de piele.

BlackBerry Q10 este cel mai nou terminal preinstalat cu BlackBerry 10, sistemul de operare care ar trebui sa readuca fosta RIM pe linia de plutire. Liniile de design sunt apropiate de Bold 9900 si integreaza un ecran de 3,14 inci cu o rezolutie de 720 x 720 pixeli. Are un procesor dual core TI OMAP 4470 tactat la 1,5 GHz, o camera frontala de 2 megapixeli si una principala de 8 megapixeli.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele