Tag Heuer Racer – Telefon cu Android de 2.800 de euro

Tag Heuer Racer - Telefon cu Android de 2.800 de euro

Telefoanele de lux nu sunt deloc o noutate, insa acestea au inceput sa apara din ce in ce mai rar. Nici macar divizia Vertu a celor de la Nokia, una din cele mai faimoase marci  pentru cei care au mii de euro de aruncat pe un telefon, nu a mai fost in lumina reflectoarelor de mult, insa Tag Heuer, celebrul producator de ceasuri crede ca poate sa readuca segmentul in prim-plan cu noul Racer.

Acesta este un telefon cu Android cu o carcasa realizata din fibra de carbon, titaniu si cauciuc, inspirat din designul masinilor de curse GT. O caracteristica interesanta a telefonului este sistemul de operare folosit, intrucat aceste produse premium au de obicei un software foarte slab. Tag Heuer a ales sa includa in Racer celebrul Android, insa nu s-a specificat exact care versiune. Desi au anuntat ca vor folosi „cea mai noua editie” a sistemului de operare de la Google, butoanele fizice de pe fata telefonului sugereaza mai degraba Gingerbread decat Ice Cream Sandwich.

Orice editie de Android ar folosi, aceasta nu va fi „vanilla”, telefonul utilizand o interfata 3D personalizabila. Nu avem detalii despre specificatiile tehnice, insa avand in vedere grosmiea si pretul de 2.800 de euro, ne-am astepta la ceva destul de puternic si la o baterie pe masura.

Tag Heuer Racer va fi lansat in cursul lunii iulie in magazinele de lux si de bijuterii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: