ASUS ne pregăteşte dispozitive dual boot la CES 2014 [VIDEO]

ASUS ne pregăteşte dispozitive dual boot la CES 2014 [VIDEO]

Deşi nu ar fi prima oară când cei de la ASUS s-ar angaja în producţia unor , se pare că la CES 2014 vom vedea noi produse inovative.

asus dual boot windows android transformer-book-trio

Cu toate că în luna decembrie petrecem o lungă perioadă de timp gândindu-ne la realizările de peste an, aceasta este şi o perioadă perfectă pentru a avea în vedere sau pentru a ne arunca la speculaţii vizavi de ce ne rezervă anul viitor. În ceea ce priveşte gadgeturile pe care le folosim cel mai mult, e foarte probabil ca în 2014 producătorii din industria IT să lucreze la aparate care fac o treabă şi mai bună în a fi cât mai portabile şi în a adresa cât mai multe scenarii.

Dacă tot mai este puțin până la CES 2014 din Las Vegas, unele companii deja au dat drumul la adevărate campanii de marketing pentru a încerca să ne stimuleze interesul pentru ceea ce urmează. Statistic, CES este unul dintre cele mai importante târguri de tehnologie de peste an. Se întâmplă, însă, deseori, ca diverse dispozitive anunţate aici să nu ajungă niciodată în mâna utilizatorilor de masă. Acesta este practic un studiu de piaţă la scară largă. În cazul fericit în care presa de specialitate se arată interesată de anumite aparate, şansele ca acele jucării mai scumpe să devină produse comerciale cresc proporţional.

În acest caz particular, este vorba de cei de la ASUS, care, dacă ar fi să citim printre rândurile clipului de mai jos, face o referinţă subtilă la un set de aparate hibride, dual boot, cu Windows şi Android. Despre acestea, se pare că vom afla mai multe detalii în primele zile ale lui 2014. În scenariul de mai jos, tableta albastra rulează probabil Windows şi cea verde rulează Android, o culoare care este deja sinonimă cu sistemul de operare al celor de la Google.

Invitaţia ascunsă în scurt metrajul de câteva secunde face referire la ceva incredibil. Este o formulare destul de excentrică, având în vedere că şi Transformer AIO, două produse ASUS, oferă deja ceva similar cu ceea ce urmează să vedem la Las Vegas.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: