ASUS Transformer Book Trio combina un laptop, desktop si o tableta

ASUS Transformer Book Trio combina un laptop, desktop si o tableta

Pare un notebook obisnuit la prima vedere, in realitate insa este o cu totul alta mancare de peste.

IFA 2013 ASUS Transformer TRIO_Win8

ASUS a anuntat o serie de produse noi saptamana aceasta la Berlin, iar printre ele se numara si Trio. Este unul dintre cele mai impresionante hibride pe care le-am intalnit in ultima perioada. Intr-o singura carcasa, reuseste sa combine un desktop, un laptop si o tableta. Cand ecranul este separat de partea inferioara cu tastatura, acesta functioneaza fara probleme ca o tableta. Fara ,,ecranul din pachet”, partea inferioara poate fi conectata la un monitor prin microHDMI sau Mini DisplayPort, context in care devine un sistem desktop.

Transformer Book Trio are un display Full HD IPS de 11,6 inci. In mod tableta, are un procesor Intel Atom Z2760  ajutat de 2GB de memorie RAM si 16, 32 sau 64GB de spatiu. Camera principala este 5 megapixeli si este capabila de filmari la rezolutie 1080p, in timp ce camera frontala se rezuma la 720p. Sistemul de operare preinstalat pe tableta este Android 4.2 Jelly Bean.

Daca aveti nevoie urgenta de un PC complet, conectati ecranul la docking station si obtineti rapid un notebook cu un procesor Intel Haswell maxim Core i7, 4GB DDR3, 1TB de spatiu de stocare si un IGP Intel HD Graphics 4400. Autonomia este asigurata de o baterie de 33Wh. Notebook-ul ruleaza Windows 8 si pe langa cele doua iesiri video, aveti 802.11ac WiFi, Bluetooth 4.0 si doua porturi USB 3.0.

Desi nu avem inca preturi pentru acesta creatie a taiwanezilor, marturisesc ca sunt foarte curios la ce pret s-au gandit producatorii, avand in vedere ca vin cu o tableta cu Android decenta, un notebook cu specificatii de invidat si o unitate desktop, toate intr-unul.

TRIO_Android