ASUS mai face o combinatie de succes cu Transformer AiO

ASUS mai face o combinatie de succes cu Transformer AiO

Dupa ce a facut valuri cu un gadget care combina , o tableta cu un sistem all-in-one in Transformer AiO.

Asus transformer AIO

Incercand sa surprinda o nisa la care prea putine companii s-au mai gandit, ASUS a anuntat in aceste zile la CES un hibrid mai special cu numele de Transformer AiO. In practica este vorba de o tableta care poate fi andocata intr-un dispozitiv ce-i ofera functionalitate de desktop. Pentru ca afacerea sa fie perfecta, intreaga combinatie vine preinstalata atat cu Android 4.1 Jelly Bean cat si cu Windows 8. Este suficient doar o restartare a sistemului pentru a va alege sistemul dorit.

Ca si configuratie, intregul sistem ASUS Transformer AiO va gravita in jurul unui panou de 18,4 inci de tip LED IPS capabil sa faca diferenta intre 10 atingeri diferite. Pentru un plus de confort, intregul ansamblu de mai sus poate fi inaltat, coborat si rabatat dupa preferinte. Procesorul folosit va fi un Intel Core de generatie Ivy Bridge in timp ce partea de sonorizare va fi asigurata de solutia proprietara SonicMaster. Aceasta din urma a impresionat audienta inca de pe vremea lui .

Pentru un plus de ,,magie wireless”, ecranul de 18,4 inci poate fi oricand indepartat din dock si folosit ca un display wireless. Pentru ca tranzitia dintr-un mod de lucru in altul sa petreaca fara evenimente, in ecran isi gaseste locul un SoC NVIDIA Tegra 3.

Indiferent daca va avea sau nu succes un astfel de produs, curajul trebuie intotdeauna apreciat. Pe langa asta, un asemenea gadget este dovada unui spirit de inovatie remarcabil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: