Antares, un smartphone de lux creat sub brandul Lamborghini

Antares, un smartphone de lux creat sub brandul Lamborghini

Cu sau Vertu Ferrari, câteva branduri de maşini s-au manifestat prin smartphone-uri, acum a venit rândul Lamborghini Antares.

Deşi noile iPhone-uri sau smartphone-uri Galaxy S şi Galaxy Note nu mai sunt de mult timp ieftine când sunt achiziţionate la liber, în continuare există o piaţă pentru telefoane de câteva mii de euro. În teorie, Vertu a ţinut frâiele acestui segment de piaţă de foarte mulţi ani. În ultima perioadă însă, BlackBerry sau Tag Heuer sunt doar două expleme de companii ce lansează modele adresate aceluiaşi public.

Antares este rezultatul echipei de designeri Group cu sediul in Italia, o companie care se laudă cu producţia de accesorii de lux asociate într-un fel sau altul cu brandul de maşini Lamborghini. Acesta nu este un terminal subţire sau uşor, în schimb, are un design ce se poate spune că împărtăşeşte câteva trăsături cu maşinile de mare viteză marcate cu acelaşi taur pe care îl puteţi vedea şi mai sus.

Ca şi specificaţii, dispozitivul din imagine este construit dintr-o combinaţie de oţel şi piele, iar cutia în care poate fi achiziţionat este din aluminiu masiv. La interior are un quad core tactat la 1,5 GHz, 2GB RAM şi 32GB de memorie internă extensibili prin intermediul cardurilor microSD. Panoul de 4 inci are o rezoluţie necunoscută, camera principala este de 13 megapixeli, iar versiunea de Android preinstalată este 4.2.2 Jelly Bean. În teorie, s-ar putea să se audă spectaculos. Un amplificator audio şi sistemul audio intern sunt asigurate de Yamaha. Acest aspect este însă subiectiv şi nu poate fi suprins într-un comunicat de presă.

Începând cu luna decembrie a acestui an, Antares se va comercializa în Rusia şi China la aproximativ 4000 de dolari. În primăvara lui 2014 progagarea se va extinde în Statele Unite, Anglia, Italia şi alte ţări europene.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: