11 iun. 2012 | 15:00

Tonino Lamborghini lanseaza gadget-uri de lux

ACTUALITATE
Tonino Lamborghini lanseaza gadget-uri de lux

Lamborghini TL700

Pentru cei care apreciaza luxul dus la extrem si mai degraba forma si materialele folosite decat functiile unui gadget, Tonini Lamborghini (fiul mogulului auto) a lansat o serie de „jucarii” de lux pentru piata din Rusia.

Vorbim despre trei telefoane mobile si o tableta, gadget-uri care vor impresiona utilizatorii nu prin dotarile de sub capota, ci prin carcasa in sine, construita din metale pretioase si diamante pe alocuri. Exista doua telefoane, TL688 si TL820, destul de similare, care vin echipate cu cate un display de 2 si respectiv 2,4 inci, camere de 3 si 5 megapixeli si, nu in ultimul rand, cate o memorie interna de 4GB si 1GB (extensibila). Dupa cum observa si cei de la engadget.com, principalul si cam singurul atu al celor doua device-uri sunt detaliile realizate manual si carcasa din aur si piele.

TL700 este cel de-al treilea telefon, de data aceasta un smartphone care ruleaza Android Gingerbread, pe o platforma Qualcomm, un display de 3,7 inci cu o rezolutie de 800 x 480 pixeli si o camera foto de 5 megapixeli. Acesta se poate lauda cu o carcasa nobila completata de diamante si elemente din piele de crocodil.

Tableta Lamborghini L2800 vine echipata cu un procesor Qualcomm la 1,2GHz, 512MB RAM, 4GB memorie interna si un display de 9,7 inci si o rezolutie de 1024 x 768.

Daca va intrebati cat ar trebui sa scoateti din buzunar pentru aceste „cocalarisme digitale”, aflati ca preturile variaza de la 1800 de dolari pentru telefoane, la 2700 pentru smartphone si 2300 pentru tableta. Toate cele 4 device-uri vor fi disponibile incepand cu luna august in Rusia si ramane sa vedem in ce masura se vor bucua de aprecierea magnatilor de aici.
[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Gadget-uri Lamborghini/”/]