75 de controllere si consolele lor de gaming, intr-un singur aparat [VIDEO]

75 de controllere si consolele lor de gaming, intr-un singur aparat [VIDEO]

Pentru ca magia jocurilor de acum 20-30 de ani nu va disparea niciodata, fanii placutei actitivitati de gaming creeaza astfel de aparate unice.

console gaming retro Multi Video Games System Cabinet

Ai fi tentat sa crezi ca, daca ai o experienta de cinci sau zece ani ca gamer, intri in categoria pasionatilor. In realitate, aceasta clasificare le este rezervata doar celor care au dus aceasta activitate la un cu totul alt nivel prin realizarea unor mastodonti cu investitii fantastice. De ce? Pentru a juca un titlu de acum 20 de ani asa cum a fost el gandit, cu controllerul original.

In clipul de mai jos este detaliat un cabinet cu nu mai putin de 30 de console in interior, la care se adauga o vitrina rotativa cu 75 de controllere. Nu de alta, dar ce rost are sa te joci Double Dragon daca nu poti impartasi experienta cu cel mai bun prieten al tau, care are de asemenea un controller in mana?

Intitulat Multi Video Games System Cabinet, aparatul din imagine permite unui numar de doi jucatori sa experimenteze pe console precum SEGA Master System, NEC Supergrafx sau ,,mai recentul” Nintendo 64. La baza intregului ansamblu sta totusi si un sistem avansat de emulare, intitulat Multi Video Games System 2. Acesta din urma este responsabil de a va oferi posibilitatea gamingului pe aproape orice consola de gaming creata vreodata.

Daca vreti sa intelegeti mai bine amploarea efortului din spatele unei astfel de creatii, ganditi-va doar la faptul ca fiecare dintre cele 75 de controllere a fost adaptat pentru o singura interfata si pentru a functiona in tandem cu orice joc din colectie. Cum vi se pare?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: