Cineva vinde pe Ebay toate jocurile pentru 22 de console intr-un pachet

Cineva vinde pe Ebay toate jocurile pentru 22 de console intr-un pachet

Ebay Games

Desi nu este prima oara cand Ebay a ajuns sa gazduiasca licitatii incredibile, cea mai recenta din acest ciclu de evenimente nu poate fi rezumata in prea putine cuvinte.

Utilizatorul Collectors_King vinde pe Ebay jocuri in valoare de 1 milion de euro. Desi ar putea parea exagerat pretul, efortul implicat in crearea acestei colectii de peste 6500 de jocuri este incredibil. Vorbim practic de fiecare joc lansat vreodata pentru 22 de console, incepand de la inceputul anilor 80 si ajungand pana la Nintendo Gamecube. Toate jocurile sunt in cutiile originale, si peste 50% dintre ele se afla in cutii sigilate.

Incercand sa convinga vizitatorii ca este vorba de orice joc creat vreodata pentru o consola Nintendo, Sega, NEC sau altele, detinatorul colectiei a facut poze de detaliu cu toate jocurile, si a si listat o mare parte dintre ele dupa nume.

In cazul in care sunteti interesat de licitatie, merita sa retineti ca jocurile pot fi achizitionate atat intr-un pachet mare, in valoare de 1 milion de euro, cat si in pachete mai mici. Mai precis, singura metoda prin care Collectors_King accepta sa-si sparga colectia implica postarea unei oferte pentru toate jocurile aferente unei singure console.

Personal, mi se pare incredibil atat pretul, cat si dedicatia de care da dovada un astfel de om care timp de 30 de ani si-a alocat o cantitate considerabila din timp pentru a pune laolalta monstruoasa colectie accesibila pe pagina licitatiei.

Citește și: