Modding de Atari 2600 in… dock de iPhone

Modding de Atari 2600 in... dock de iPhone

Pentru ca nu are nici un fel de limite, un domn creativ a realizat doua din console Atari 2600.

Atari 2600 ios dock speaker

Intr-o perioada in care amatorii de console clasice ar fi fentati sa plateasca sume fabuloasa de bani pentru un ATARI 2600 in stare buna, un britanic a desfiintat doua astfel de console. Pentru ca nu mai puteau fi reparate, cele doua aparate au fost reinventate in dock-uri audio.

Un dock audio care sa poate gazdui un iPad si unul care sa poate gazdui un iPhone au fost rezultatele unui experiment detaliat de cei de la Cult of Mac. Peter Morris este numele celui care a dus lucrarea la bun sfarsit intr-un mod atat de elegant, incat ai fi zis ca lucreaza la realizarea unu concept pentru un produs de magazin. In interiorul carcaselor din plastic si material lemnos au fost introduse un amplificator audio digital, o intrare separata de 3,5 mm pentru alte surse de semnal audio si un senzor infrarosu pentru interactiunea cu telecomenzi.

Din melancolie sau simpla nevoie de bani, ambele creatii au putut fi achizitionate cu 269 dolari, versiunea pentru iPad si 224 dolari, versiunea pentru iPhone. Probleme cu vanzarea nici nu au existat, intrucat nivelul de entuziasm este atat de mare pentru astfel de gadgeturi unicat, incat nu le vezi sa stea prea mult timp pe site-uri gen eBay.

Citește și:
Etichete: