Twitter a suspendat contul celor de la Anonymous

Twitter a suspendat contul celor de la Anonymous

Intr-o miscare mai putin obisnuita, Twitter a suspendat contul @YourAnonNews apartinand celor de la .

Cont Backup Anonymous
Cont Backup Anonymous

Cu toate ca am vazut amenintari de crime si relatari agresive din , fara nici un fel de repercursiuni pentru detinatorii respectivelor conturi, cei de la Anonymous se pare ca au trecut linia comportamentului aprobat.

Unul dintre cele mai importante conturi de Twitter ale celor de la Anonymous, cu peste 800.000 de followeri a fost suspendat. Este vorba de @YourAnonNews. Incepand de ieri, cei care accesau pagina de profil a respectivului cont erau intampinati de o pagina in care se relata faptul ca Twitter a suspendat acel cont. Folosit pentru a aduce la cunostinta publicului unele dintre cele mai importante atacuri din ultimii ani, @YourAnonNews din fericire nu a fost inchis de tot. Suspendarea a fost legata de publicarea unor informatii personale referitoare la unii membrii ai bisericii baptiste din Westboro. Aici intra adresa de acasa, numele complet si alte detalii referitoare la Shirley Phelps-Roper.

Cei de la Twitter au refuzat sa comenteze cu referire la respectiva supendare: ,,Nu comentam despre conturi individuale din motive de intimitate si securitate”. Chiar si asa, un cont de backup al Anonymous @YANBackUp a publicat captura de mai sus a unui email primit de la Twitter care confirma motivul supendarii.

Cont-Twitter-suspendat-anonymous_thumb.jpg
Cont-Twitter-suspendat-anonymous_thumb.jpg
Citește și: