Agence France Press – Top 100 imagini impresionante

, 30 Noi, 11:00

AFP sau Agence France Press organizeaza in fiecare sfarsit de an un top 100 al imaginilor cele mai spectaculoase din ultimul an realizate de catre foto-jurnalisti.

AFP Top 100 2012 imagini jurnalistice

A fost un an tumultos si incarcat cu evenimente ale caror repercuriuni cu siguranta vor depasi pragul dintre ani. Americanii au trecut printr-un nou scrutin incheiat cu victoria lui Obama si New Yorkezii au trecut printr-un tsunami. Londonezii au avut in aceasta vara Jocurile Olimpice si Para-olimpice. Din pacate si proteste sau razboaie sunt reproduse foarte grafic printre imaginile din top. Nu lipsesc pozele ce imortalizeaza diverse puncte al conflictelor din fasia Gaza sau Siria, de exemplu. Pentru ca o poza face cat o mie de cuvinte si deseori uitam aceasta afirmatie, aruncati o privire pe cele doua imagini atasate pentru a va face o impresie legata de tipul si calitatea continutului inscris in topul realizat de Agence France Press, pe care il gasiti in intregime, in linkul de mai sus.

AFP Top 100 2012 imagini jurnalistice agence france presse

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail