Grupul de hackeri UGNazi ataca contul de Twitter al bisericii baptise – Si ce daca!

Grupul de hackeri UGNazi ataca contul de Twitter al bisericii baptise - Si ce daca!

Grupul de hackeri UGNazi ataca si acapareaza contul de Twitter al bisericii baptise, insa nimeni se pare ca nu le va plange de mila, mai ales pentru cele spuse despre tragedia din SUA.

Biserica Baptista Westboro
Biserica Baptista Westboro

Contul de Twitter al Bisericii Baptiste din Westboro comunica acum scurt timp ca planuieste sa protesteze la funeraliile celor 20 de copii, explicand ca nu este important sa ii jelesi pe cei cazuti ci mai degraba sa mergi la biserica si sa iti vezi de treaba. Se pare ca grupul de hackeri UGNazi nu a fost de acord cu ei si au preluat controlul asupra contului de Twitter al acestora, metoda cea mai eficienta de comunicare a bisericii de pana acum. Contul de twitter al bisericii, administrat de Shirley Phelps-Roper, fiica lui Fred Phelps, fondatorul acestei „secte” dupa cum ii spun unii a postat urmatorul mesaj cu cateva ore inainte sa piarda dreptul de a accesa contul.

Twitter Biserica Baptista
Twitter Biserica Baptista

La scurt timp dupa aceea, a venit si raspunsul liderului gruparii hacktiviste, scurt si la obiect.

Raspuns Grupare Hackeri
Raspuns Grupare Hackeri

Chiar daca in trecut au fost considerati periculosi, si au fost vorbiti de rau atat de justitie cat si de poporul american, acum macar cei din urma sunt de partea lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: