Samsung se retrage aproape complet din colaborarea cu Apple

Samsung se retrage aproape complet din colaborarea cu Apple

Cu toate ca Samsung si Apple nu se mai inteleg de mult timp, motivul pentru care cele doua companii vor inceta sa colaboreze, s-ar putea sa nu aiba legatura cu dezbaterile din tribunal, ci cu preturile preferentiale.

Samsung se retrage aproape complet din colaborarea cu Apple

Korea Times a aflat din surse sigure ca Samsung va inceta sa mai produca LCD-uri pentru Apple incepand de anul viitor. Aparent, decizia a fost luata pentru simplul fapt ca Samsung nu-si mai permite sa practice preturile cerute de Apple. In cuvintele oficialilor:

,,Nu mai suntem in stare sa le livram panouri celor de la Apple cu discounturi imense. Samsung si-a micsorat deja procentul de panouri livrate companiei Apple iar de anul viitor vom inceta complet sa le mai vindem.”

Pentru a compensa gaura in productie lasata de Apple, Samsung s-a orientat catre Amazon, un alt gigant care si-a marit deja comenzile pentru display-uri. Zvonuri legate de incetarea colaborarii dintre cele doua companii au inceput sa circule pe internet de mai bine de un an insa putine dintre ele s-au confirmat. Pentru a afla adevarul, poate doar urmatoarea dezasamblare a unui iDevice ne va lamuri la ce nivel mai colaboreaza cele doua companii.

Citește și: