Samsung se retrage aproape complet din colaborarea cu Apple

, 23 Oct, 11:20

Cu toate ca Samsung si Apple nu se mai inteleg de mult timp, motivul pentru care cele doua companii vor inceta sa colaboreze, s-ar putea sa nu aiba legatura cu dezbaterile din tribunal, ci cu preturile preferentiale.

Samsung se retrage aproape complet din colaborarea cu Apple

Korea Times a aflat din surse sigure ca Samsung va inceta sa mai produca LCD-uri pentru Apple incepand de anul viitor. Aparent, decizia a fost luata pentru simplul fapt ca Samsung nu-si mai permite sa practice preturile cerute de Apple. In cuvintele oficialilor:

,,Nu mai suntem in stare sa le livram panouri celor de la Apple cu discounturi imense. Samsung si-a micsorat deja procentul de panouri livrate companiei Apple iar de anul viitor vom inceta complet sa le mai vindem.”

Pentru a compensa gaura in productie lasata de Apple, Samsung s-a orientat catre Amazon, un alt gigant care si-a marit deja comenzile pentru display-uri. Zvonuri legate de incetarea colaborarii dintre cele doua companii au inceput sa circule pe internet de mai bine de un an insa putine dintre ele s-au confirmat. Pentru a afla adevarul, poate doar urmatoarea dezasamblare a unui iDevice ne va lamuri la ce nivel mai colaboreaza cele doua companii.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail