Samsung Galaxy S 4 va avea display indestructibil?!

Samsung Galaxy S 4 va avea display indestructibil?!
20:30 06.12.2012

Daca in urma cu ceva timp discutam despre ultimele zvonuri cu privire la viitorul Samsung Galaxy S 4, ei bine se pare ca intre timp au mai fost identificate niste detalii ce merita mentionate, chiar si pe post de zvonuri.

Samsung Galaxy S 4

Asadar daca intr-adevar Samsung lucreaza in acest moment la noul flagship si informatiile au un oarecare sambure de adevar, atunci vom avea surpriza unui smartphone cu ecran ultra-rezistent, de-a dreptul indestructibil. Cum asa? Pur si simplu, un display care sa nu poata fi spart indiferent ca vorbim de scapari accidentale ale telefonului sau lovituri primite din partea obiectelor ascutite.

O explicatie logica pentru o asemenea minune, ar fi utilizarea panourilor de tip OLED in constructia carora sticla poate fi inlocuita cu platicul. Practic daca se elimina componenta casanta – sticla, viitorul Galaxy S 4 devine un telefon extrem de atractiv pentru cei care s-au saturat de schimbat ecrane si nu numai.

Tot din informatii neconfirmate aflam ca noul Samsung Galaxy S 4 ar putea ateriza pe piata internationala undeva in luna Aprilie a anului viitor. Data exacta conteaza mai putina acum si mult mai importante par sa fie inovatiile tehnice ce isi vor face loc sub carcasa noului flagship Samsung.

Probabil ca ar fi timpul sa vedem intr-adevar o schimbare radicala de trend in industria telefoanelor mobile, dar asta depinde de dorinta si deciziile producatorilor si nu in ultimul rand de profiturile pe care le-ar genera o asemenea miscare. Un telefon aproape idestructibil nu ar mai trebui reparat sau schimbat decat foarte rar spre deloc si automat vanzarile de piese si modele viitoare ar putea stagna.

In orice caz, pana la data lansarii merita sa visam frumos 🙂 Voi ce pretentii ati avea de la un nou Galaxy S 4?

Etichete:
loading...