Incepe povestea noului Samsung Galaxy S 4

Incepe povestea noului Samsung Galaxy S 4

Nici nu ne-am linistit bine dupa lansarile ultimelor flagship-uri Samsung: Galaxy S 3 si Note 2 ca au si inceput sa apara zvonuri legate de viitorul Galaxy S 4.

samsung-galaxy-S4

Cum o sa arate? Cat de mare o sa fie? Cat de frumos? Cat de performant? Ce display? Ce procesor? Acestea ar putea fi doar cateva dintre intrebarile legate de un nou membru al familiei Galaxy. Zvonurile aparute in piata sunt oarecum de bun simt si se incadreaza perfect in tendintele de evolutie ale pietei globale de smartphone-uri.

Asadar fanii infocati pot visa de pe acum la un telefon cu display Super AMOLED Full HD de 4,99 inci, un chipset Exynos 5450 cu ale sale patru nuclee Cortex A15 si un senzor foto de minim 13 MP. Suna bine? Daca asa ar arata acum fisa de specificatii a unui telefon cu siguranta ca ar suna grozav.

Surse din piata sustin ca cei de la Samsung ar putea prezenta noul display in cadrul expozitiei CES 2013, dar marea intrebare va fi referitoare la natura panoului: a fi sau a nu fi PenTile. Speram cu totii sa vedem o minunatie de Super AMOLED eventual Plus cu matrice RGB, Full HD si cu o densitate a pixelilor de peste 44o ppi.

Platforma hardware, mai exact acel Exynos 5450 s-ar putea sa aiba nevoie de sustinerea unui acumulator serios, asemanator cu cel regasit pe Galaxy Note II, lucru care ar putea sa afecteze dimensiunile terminalului.

Mai mult ca sigur avem de asteptat mult si bine pana vreunul dintre aceste zvonuri va fi confirmat oficial. Dupa cum stim cu totii noul Galaxy S isi va face aparitia undeva la sfarsitul primaverii lui 2013, timp in care se pot intampla multe in lumea telefoanelor inteligente. Dar oricum speram ca vom avea parte de un an bogat in lansari de flagship-uri adevarate atat din partea celor de la Samsung cat si a competitiei ramase usor in urma: LG, HTC, Nokia si altii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: