Gigantul Samsung ES9000 paraseste Coreea in august – mai pierde la pret

Gigantul Samsung ES9000 paraseste Coreea in august - mai pierde la pret

Anuntam aici ca incep livrarile in Coreea pentru varful de gama al televizoarelor Samsung cu un pret de 17.424 dolari. Respectivul model ajunge in august in SUA, iar tranzitia se reflecta intr-un pret semnificativ mai mic.

Samsung%E2%80%99s-75-inch-ES9000-3

Inainte sa aduca si in Europa gigantul de aproape 2 metri – 75 inci, Samsung va duce in luna august in SUA cel mai puternic, inteligent si impresionant TV pe care l-a construit pana acum: ES9000. Varful de gama al companiei are un bezel de 0,31 inci din aur roz si integreaza o camera web de tip pop-up ascunsa in majoritatea timpului. Panoul integrat foloseste o tehnologie de retro iluminare LED si aparent vine cu cea mai ridicata rata de contrast a unui TV Samsung de pana acum.

Nu lipsesc nici aplicatiile si functiile care fac un TV al companiei produs in 2012 atat de inteligent. Gesturile Smart Interactions, sistemul de evolutie Smart Evolution, platforma de continut multimedia Smart Content, toate sunt prezente si in acest model. Pentru ca nici un dispozitiv care poate rula jocuri nu se vinde fara Angry Birds, versiunea ES9000 care va ajunge in SUA va fi prima care va rula o versiune a extrem de popularului joc, optimizata pentru gesturi. La scurt timp, si modelele ES7500 si ES8000 vor putea rula respectivul joc.

Fata de pretul convertit in dolari, la cursul zilei, practicat in Coreea pentru acest TV, e o bucurie sa vezi ca cei 17.424 dolari, de acum 2 saptamani s-au transformat acum in „doar” 9.999 dolari. Acesta va fi pretul in SUA. In Europa, eu zic sa ne asteptam la 9.999 euro.

Samsung ES9000 Super OLED from Samsung CES-live on Vimeo.

Citește și: