O parte din Smart TV-urile LG adopta solutia OnLive

O parte din Smart TV-urile LG adopta solutia OnLive

Am dezbatut in mai multe randuri destinul serviciului OnLive, un gigant care in urma cu 3 luni parea ca va fi desfiintat in cateva saptamani. Realitatea se pare ca a le-a fost insa favorabila pasionatilor de gaming si OnLive s-a renascut din propria cenusa doar pentru a ajunge pe televizoarele LG G2 cu Google TV integrat.

LG Smart TV With Google OnLive

OnLive a venit printr-un update OTA pe ecranele majoritatii utilizatorilor de Smart TV cu Google TV produse de LG in ultimul an. In cazul in care nu observati aplicatia pe ecranul principal al televizorului ar trebui sa o descarcati de pe internet. Pentru o experienta unica, nu doar de vizionare a jocurilor dar si de gaming cea mai buna solutie este achizitia unui controller dedicat OnLive precum ce din imaginea de mai sus. In plus, daca esti in dilema, cu o serie de trailere si demo-uri la materialele disponibile iti poti face o parere concludenta legata de un joc inainte de a cheltui vreun ban. Pe partea de transfer de licente sau de gaming cross-platform, cei de la OnLive inca se mandresc cu faptul platforma lor ruleaza la fel de bine pe PC, Mac sau tablete Android.  cat si pe Smart TV-uri ca cel din imaginea de mai sus.

Desi va veni preinstalata pe modele viitoare de TV-uri LG de varf, in cazul in care nu este inca disponibila in meniul TV-ului vostru aveti optiunea sa o instalati din Premium Apps.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: