OnLive acum pe tablete si telefoane

OnLive acum pe tablete si telefoane

OnLive, serviciul de streaming pentru jocuri a ajuns si pe platformele mobile. Aplicatia a fost anuntata ieri pentru iOS si Android si promite sa transmita prin internet jocuri de PC direct pe tablete si telefoane mobile. Aceasta este deja disponibila pe Android Market, in timp ce pe AppStore inca nu a fost certificata de Apple.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Pentru cei care nu stiu, prin intermediul OnLive poti rula titluri de PC fara a avea un sistem de gaming. Jocul ruleaza pe serverele companiei, iar jucatorul primeste un stream video, foarte asemanator cu ceea ce primim de pe YouTube. Interesant este faptul ca in cazul celor care au conexiuni la internet puternice, nu se simte vreo discrepanta intre apasarea unui buton si actiunea de pe ecran.

Oferind acest serviciu pe platformele mobile, OnLive aduce pentru prima data jocurile de PC in buzunar, fiind compatibil cu o gama larga de tablete si telefoane. Pe iOS va fi lansat numai pentru iPad, insa pe Android avem o lista foarte interesanta:

Supported Android tablets

Acer Iconia Tab A500
ASUS Eee Pad Transformer
HTC Flyer
HTC Jetstream
Motorola Xoom
Samsung Galaxy Tab
Sony Tablet S
Toshiba Thrive

Supported Android Phones

HTC EVO
HTC Nexus One
HTC Rezound 4G
HTC Sensation
HTC Sensation XL
Motorola Droid 2
Motorola Droid X2
Motorola DROID BIONIC 4G
Motorola DROID RAZR 4G
Motorola Photon 4G
Samsung Galaxy S II 4G

Anumite jocuri precum L.A. Noire, Dirt 3, si cele din seria LEGO includ deja suport pentru controlul prin intermediul unei interfete tactile, iar cei de la OnLive au declarat ca lucreaza cu producatorii jocurilor pentru a integra aceasta inferfata in toate jocurile disponibile. Cei care prefera gameplay-ul clasic, pot apela la gamepad-ul oficial al serviciului, care se conecteaza fara probleme la toate dispozitivele amintite mai sus.

Pentru a pune „cireasa pe tort”, oricine downloadeaza aplicatia pe Android si iOS primeste gratuit jocul LEGO Batman. Chiar daca acest serviciu nu este disponibil la noi in tara in mod oficial, internetul nostru, superior celor din America si Marea Britanie, ne permite sa ne conectam fara probleme la OnLive. Pentru varianta mobila este recomandata o conexiune la internet prin WiFi de minim 2 mbps pentru cea mai buna experienta, insa functioneaza si cu o modesta conexiune de doar 1 mbps.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: