Serviciul de streaming OnLive vandut

, 20 Aug, 13:00

OnLive, unul dintre cele mai ambitioase servicii de streaming de jocuri din industrie, a fost vandut. In urma schimbarii conducerii majoritatea angajatilor au ramas fara slujbe, insa utilizatorii nu vor avea de suferit in urma acestei tranzitii.

Lauder Partners este compania care a decis sa cumpere OnLive, dupa ce acesta a ajuns in punctul in care nu se mai putea sustinea din lipsa de fonduri. Se pare ca serviciul nu a avut succesul pe care si l-au dorit fondatorii, insa noua conducere promite sa dezvolte conceptul si sa ofere in continuare acelasi suport ca si pana acum. Chiar daca foarte multi angajati OnLive au ramas fara slujbe, Lauder promite sa angajeze personal nou si nu a exclus reangajarea echipei originale.

Singurul competitor real al OnLive era Gaikai, care a fost cumparat de Sony in luna iunie a acestui an. Se pare ca aceste servicii nu au putut sa ramana independente in aceasta piata, majoritatea utilizatorilor de peste hotare fiind foarte limitati de conexiunile lente la internet.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Cum adica singurul competitor este gaikai? Twitch.tv nu sunt printre primii?

Cătălin Nițu

Prin OnLive te joci in timp real jocul de pe serverele lor, fara sa fii nevoit sa il instalezi pe PC-ul tau. Twitch.tv e televiziune online de jocuri…

Inteleg acum, prin exprimarea dvs. „OnLive, unul dintre cele mai ambitioase servicii de streaming de jocuri din industrie” am crezut ca e doar un serviciu de televiziune online de jocuri.

Keep up the good work!

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail