Serviciul de streaming OnLive vandut

Serviciul de streaming OnLive vandut

OnLive, unul dintre cele mai ambitioase servicii de streaming de jocuri din industrie, a fost vandut. In urma schimbarii conducerii majoritatea angajatilor au ramas fara slujbe, insa utilizatorii nu vor avea de suferit in urma acestei tranzitii.

Lauder Partners este compania care a decis sa cumpere OnLive, dupa ce acesta a ajuns in punctul in care nu se mai putea sustinea din lipsa de fonduri. Se pare ca serviciul nu a avut succesul pe care si l-au dorit fondatorii, insa noua conducere promite sa dezvolte conceptul si sa ofere in continuare acelasi suport ca si pana acum. Chiar daca foarte multi angajati OnLive au ramas fara slujbe, Lauder promite sa angajeze personal nou si nu a exclus reangajarea echipei originale.

Singurul competitor real al OnLive era Gaikai, care a fost cumparat de Sony in luna iunie a acestui an. Se pare ca aceste servicii nu au putut sa ramana independente in aceasta piata, majoritatea utilizatorilor de peste hotare fiind foarte limitati de conexiunile lente la internet.

Citește și: