Nuance lucreaza la o alternativa pentru Siri

Nuance lucreaza la o alternativa pentru Siri
13:00 25.09.2012

Nuance Communications este numele companiei ale carei tehnologii se zvoneste ca se regasesc la un anumit nivel si in aplicatia Siri a celor de la Apple. Pentru ca nimic nu este perfect, Nuance lucreaza la un asistent virtual care sa fie disponibil in permanenta, fara sa mai fie nevoie de o interventie fizica din partea utilizatorilor pentru a-l apela.

nuance_logo

CEO-ul Nunance Communications, Vlad Sejnoha, a declarat recent ca lucreaza deja cu producatori de hardware pentru a permite rularea unei functii asemanatoare cu Siri a celor de la Apple chiar si atunci cand telefoanele se afla in standby. Argumentul care a stat la baza unei astfel de colaborari a fost definit de catre Sejnoha prin faptul ca simpla activitatea de pornire a aparatului este o piedica in fata utilizarii regulate a serviciului Siri sau a aplicatiei proprii Nuance Dragon Go!.

Din cate se pare, cercetarile in acest domeniu au atins deja un stadiu destul de evoluat. CEO-ul Nuance a afirmat ca intr-un an, maxim doi, ne putem astepta la prototipuri functionale pentru o asemenea functionalitate. In definitiv, impedimentul major in implinirea visului ca telefonul sa asculte si sa fie disponibil in permanenta, sta intr-un management energetic mai performant sau in SoC-uri mai performante.

Personal sunt de parere ca disconfortul pe care ti l-ar crea un dispozitiv conectat la internet care te asculta in permanenta este mai mare decat oricare dintre avantajele pe care le-ar oferi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: