Nuance lucreaza la o alternativa pentru Siri

, 25 Sep, 13:00

Nuance Communications este numele companiei ale carei tehnologii se zvoneste ca se regasesc la un anumit nivel si in aplicatia Siri a celor de la Apple. Pentru ca nimic nu este perfect, Nuance lucreaza la un asistent virtual care sa fie disponibil in permanenta, fara sa mai fie nevoie de o interventie fizica din partea utilizatorilor pentru a-l apela.

nuance_logo

CEO-ul Nunance Communications, Vlad Sejnoha, a declarat recent ca lucreaza deja cu producatori de hardware pentru a permite rularea unei functii asemanatoare cu Siri a celor de la Apple chiar si atunci cand telefoanele se afla in standby. Argumentul care a stat la baza unei astfel de colaborari a fost definit de catre Sejnoha prin faptul ca simpla activitatea de pornire a aparatului este o piedica in fata utilizarii regulate a serviciului Siri sau a aplicatiei proprii Nuance Dragon Go!.

Din cate se pare, cercetarile in acest domeniu au atins deja un stadiu destul de evoluat. CEO-ul Nuance a afirmat ca intr-un an, maxim doi, ne putem astepta la prototipuri functionale pentru o asemenea functionalitate. In definitiv, impedimentul major in implinirea visului ca telefonul sa asculte si sa fie disponibil in permanenta, sta intr-un management energetic mai performant sau in SoC-uri mai performante.

Personal sunt de parere ca disconfortul pe care ti l-ar crea un dispozitiv conectat la internet care te asculta in permanenta este mai mare decat oricare dintre avantajele pe care le-ar oferi.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Domnule Alexandru Puiu, va rog frumos, inainte de a va publica opiniile in spatiul public, corectati-va aberatiile olografe!

„numele companiei a carei tehnologii” > ALE CAREI.

Mai jos, in documentul emanat de dvs, se mai pot distinge cateva exemple asemanatoare celui de mai sus, dar in care ati performat corect.

Domnule Puiu, este greu dom’le cu limba romana?…

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail