Office 2011 pentru Mac primeste un update considerabil

Office 2011 pentru Mac primeste un update considerabil

Ca o dovada a faptului ca Microsoft nu-si neglijeaza utilizatorii de aplicatii Office care opteaza pentru a folosi un Mac, gigantul din Redmond tocmai a lansat un update considerabil la cea mai recenta suita Office for Mac: versiunea 2011.

Microsoft_office_Mac-e1345030939695

Office 2011 a primit astazi un update de inalta definitie cu texturi, butoane si meniuri optimizate pentru MacBook Pro cu Retina Display. Update-ul aduce versiunea suitei la 14.2.4.

Actualizarea este disponibila prin intermediul aplicatiei Microsoft AutoUpdate care se instaleaza odata cu Office-ul si chiar daca este destul de mare ca dimensiune, functiile noi nu sunt numeroase. Cu aceeasi ocazie, Outlook for Mac 2011 primeste cateva functii noi si incorporeaza cateva solutii la niste probleme de stabilitate. Merita retinut ca momentan nu exista o solutie oficiala pentru a incorpora functionalitatea solutiei de cloud storage SkyDrive in Office pentru Mac, iar aceasta noua versiune nu remedieaza problema.

Un oficial Microsoft a tinut sa precizeze ca nu vom vedea o versiune de Office 2013 pentru Mac, motiv pentru care Office 2011 va fi singura optiune pentru a rula Word, Excel sau PowerPoint pe un Mac timp de alti cativa ani.

Citește și: