Apple a lansat iOS 6 pentru o mare parte din iDevice-uri

, 20 Sep, 09:30

Dupa cateva luni de beta, o noua versiune de iTunes si o lunga perioada de asteptare, noul iOS 6 este gata pentru download.

iOS 6

In cadrul evenimentului de saptamana trecuta, printre anunturile Apple s-a mentionat si faptul ca pe 19 septembrie urmeaza sa fie disponibila noua versiune de iOS. Ca urmare, ieri, in jurul orei locale 20:00, a inceput sa apara pe iDevice-uri un mesaj care ne invita la update.

Creatiile Apple care suporta noul iOS sunt iPhone 3GS, 4 si 4S, iPad 2 si 3, alaturi de iPod Touch generatia a patra. Dintre dispoztivele anuntate saptamana trecuta, atat noul iPod Touch cat si noul iPhone 5 vin preinstalate cu iOS 6. Update-ul poate fi instalat atat pe calea aerului, accesand meniul Settings – General – Software Update, cat si prin iTunes printr-un simplu click pe butonul marcat Update.

Chiar daca vom avea un review pe site in cateva zile, ca schimbari importante merita retinuta renuntarea la serviciile Google. Google Maps a fost inlocuita cu o solutie proprietara dezvoltata in colaborare cu TomTom si Open StreetMap, iar aplicatia YouTube a fost scoasa pentru a fi inlocuita de o aplicatie dedicata creata de Google. In plus, acum, pentru prima oara, iPhone-ul vine cu o solutie de navigatie gratuita turn-by-turn.

Din pacate, multe din functiile incorporate in iOS 6 nu vor functiona in Romania, inclusiv Siri. Pentru a verifica ce merge si ce nu, am publicat un material in urma cu cateva zile.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail