17 sept. 2012 | 16:44

Cozile pentru iPhone 5 isi fac aparitia cu o saptamana inainte de livrare

ACTUALITATE
Cozile pentru iPhone 5 isi fac aparitia cu o saptamana inainte de livrare

Se pare ca febra iPhone 5 a cuprins la propriu o parte din comunitatea de fani inraiti Apple. Astfel o parte dintre acesti fanboys adevarati au inceput sa ia cu asalt magazinele „marului american” pentru a se asigura ca vor reusi sa puna mana cat mai repede pe noul smartphone.

Coada iPhone in fata magazinului Apple

In fata magazinului principal din New York, oamenii au „campat” la coada cu patru zile inainte de sosirea telefonului (21 septembrie). Vorbim de cativa americani care au decis ca merita sa doarma in saci de dormit, sa indure frig, oboseala si galagia orasului doar pentru a fi printre primii posesori ai „revelatiei” Apple.

Daca traiati cu impresia ca doar peste ocean puteti asista la astfel de scene extreme, trebuie sa va anuntam ca febra Apple se extinde si mai nou se manifesta si in Anglia. Aici o mana de englezi curajosi au decis sa petreaca opt zile la coada, de pe 13 septembrie, pentru a fi absolut siguri ca nimeni nu le va deturna bucuria de a fi primii posesori ai noului iPhone 5. Pe de alta parte fanii din Anglia au ales aceasta metoda extrema de achitizie in speranta ca vor reusi sa obtina suficienta acoperire media pentru a-si lansa un proiect de ajutorare a femeilor abuzate.

Coada iPhone 5 Anglia

Oricat de nobil, fanatic sau pur si simplu inconstient ar fi procesul de asteptare la cozile Apple, trebuie sa recunoastem ca acesta ia amploare cu fiecare lansare. Cozile din fata magazinelor reprezinta un fel de „carte de vizita”, un soi de confirmare extrema a valorii brandului. Intotdeauna am cautat sa gasesc o explicatie/scuza pentru cetele de oameni care asteapta cuminti revelatiile din Cupertino si una destul de plauzibila ar fi aceea ca americanii, englezii, australienii si alte popoare nu asociaza statul la coada cu ceva negativ. Acesti „turisti” Apple stau la cozi de placere, demonstrand astfel pasiunea si dorinta pentru un gadget, pe cand la noi statul la coada reprezinta indicatorul unui regim…Acesta ar putea fi unul din principalele motive pentru care nu cred ca vom vedea prea curand cozi in fata vreunui Apple Store din Romania. Asta bineinteles daca marele mar american se va deranja sa si deschida unul pe meleagurile noastre.