Microsoft vrea sa faca concurenta tuturor cu Xbox Music

, 04 Oct, 11:00

Pe 26 octombrie lansarea noului Windows 8 nu este suficienta si nici aparitia multiplelor notebook-uri si tablete compatibile anuntate pana acum. Din acest motiv, Micosoft ne mai pregateste ceva. Este vorba de  Xbox Music.

Xbox Music Launch

Noul serviciu de streaming Xbox Music a fost deja confirmat de mai multe surse apropiate de Microsoft, ocazie prin care a fost scapata publicitatii si ziua de 26 octombrie ca si oficiala de lansare.

Din cate se pare, nu vorbim de un serviciu de achizitie a continutului audio, ci de ceva similar cu clasicul Spotify. Ca urmare, va exista un abonament contra cost prin care veti avea acces online la o baza de data foarte mare de melodii prin intermediul terminalelor cu Windows 8, Windows Phone 8 si al consolelor Xbox 360. In ceea ce priveste componenta cloud a noului serviciu, SkyDrive va fi responsabil de sincronizarea pe toate dispozitivele pe care le detineti a tuturor melodiilor si listelor de redare salvate de voi in Xbox Music. Pentru a oferi continut audio si celor mai saraci dintre noi, Microsoft va oferi celor care nu vor sa plateasca si o varianta gratuita a acestui serviciu plina de reclame.

Cu toate ca la scurt timp dupa lansare nu vom vedea aplicatii pentru Xbox Music decat pe Windows 8, Windows Phone 8 si Xbox 360, Microsoft si-a propus ca in primele saptamani sau luni de dupa lansare sa ofere si utilizatorilor de iOS sau Android acces la acest serviciu.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail