Microsoft vrea sa faca concurenta tuturor cu Xbox Music

Microsoft vrea sa faca concurenta tuturor cu Xbox Music

Pe 26 octombrie lansarea noului Windows 8 nu este suficienta si nici aparitia multiplelor notebook-uri si tablete compatibile anuntate pana acum. Din acest motiv, Micosoft ne mai pregateste ceva. Este vorba de  Xbox Music.

Xbox Music Launch

Noul serviciu de streaming Xbox Music a fost deja confirmat de mai multe surse apropiate de Microsoft, ocazie prin care a fost scapata publicitatii si ziua de 26 octombrie ca si oficiala de lansare.

Din cate se pare, nu vorbim de un serviciu de achizitie a continutului audio, ci de ceva similar cu clasicul Spotify. Ca urmare, va exista un abonament contra cost prin care veti avea acces online la o baza de data foarte mare de melodii prin intermediul terminalelor cu Windows 8, Windows Phone 8 si al consolelor Xbox 360. In ceea ce priveste componenta cloud a noului serviciu, SkyDrive va fi responsabil de sincronizarea pe toate dispozitivele pe care le detineti a tuturor melodiilor si listelor de redare salvate de voi in Xbox Music. Pentru a oferi continut audio si celor mai saraci dintre noi, Microsoft va oferi celor care nu vor sa plateasca si o varianta gratuita a acestui serviciu plina de reclame.

Cu toate ca la scurt timp dupa lansare nu vom vedea aplicatii pentru Xbox Music decat pe Windows 8, Windows Phone 8 si Xbox 360, Microsoft si-a propus ca in primele saptamani sau luni de dupa lansare sa ofere si utilizatorilor de iOS sau Android acces la acest serviciu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: