Microsoft ne pregateste ceva special pe 25 octombrie

, 18 Sep, 11:00

Desi am anuntat in urma cu aproape doua luni data exacta de lansare pentru Windows 8, echipa Microsoft pare ca ne mai pregateste ceva pentru ziua premergatoare lansarii: 25 octombrie.

Microsoft Windows 8

Imaginea de mai sus este o invitatie trimisa de Microsoft mai multor agentii de presa si publicatii din Statele Unite . Scopul evenimentului descris este legat din cate se pare de celebrarea lansarii noului Windows 8 in multele sale forme: Windows 8, Windows 8 Pro, Windows RT si Windows Phone 8. Avand in vedere ca evenimentul de pe 25 octombrie din New York se desfasoara cu o zi inainte de efectiva disponibilitate a noului sistem de operare creat in Redmond, exista doua posibilitati. Fie Microsoft vrea sa faca un eveniment de lansare care sa se intinda pana la miezul noptii fie, in conformitate cu niste zvonuri anterioare, vrea sa lanseze Surface.

Personal presimt ca noul Windows 8 nu va face valuri la fel de mari precum si-a propus Microsoft, insa chiar si in aceasta situatie, este de apreciat volumul de hype pe care incearca sa-l creeze compania lui Steve Balmer pentru noul sau produs.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Personal cred ca parerea ta e cel putin nejustificata. Si vorbesc in cunostinta de cauza. Adica ca utilizator de Windows XP SP3 si Windows 7, in rest Linux.

Cum Windows 8 este un foarte bun upgrade la Windows 7, si vizual, si din punct de vedere al managementului de resurse si performantelor, nu inteleg abordarea…mai ales intr-un asemenea context. Insa este parerea ta, sa fii sanatos cu ea.

Microsoft, incearca si sper sa reuseasca, sa aduca pe piata produse performante, atat in materie de soft cat si de „hard”. Daca va continua politica curenta, va ajunge departe (adica din noi pe locul 1…sau deja este acolo?!, ma rog!).

Toate Bune

Alexandru Puiu

Parerea mea sigur nu este nejusticata. Uita cateva materiale anterioare care demonstreaza ca foarte multe personalitati din domeniu sunt dezamagite de Windows 8.
Gabe Newell – cofondator valve
http://playtech.ro/2012/cofondatorul-valve-windows-8-e-o-catastrofa/
Blizzard si Markus Person – creatorul Minecraft
http://playtech.ro/2012/dupa-valve-si-blizzard-si-creatorul-minecraft-e-suparat-pe-windows-8/
O parte din problemele cu Windows 8 o sa vina ca si in cazul Mountain Lion din cauza magazinului virtual, a unor reguli de sandboxing si alte cateva detalii care o sa iasa la iveala in prima sau a doua luna dupa lansarea oficiala. In plus nici primele review-uri nu emana o incantare teribila pentru noul OS.

bbk - Continuare

Daca acest site este ce se vrea a fi, poate ar trebui sa mai studiati piata, sa vedeti cata „valva” face deja Microsoft in randul oamenilor (utilizatori si viitori utilizatori).

Cheers

Alexandru Puiu

Desi nu este foarte clar comentariul, o sa merg de la premiza ca este cu tenta negativa. In orice caz, valva o face ca o forma de disperare. Primele review-uri sunt in cel mai bun caz decente daca nu dezamagite si in nici un caz incarcate de entuziasm. Lasand la o parte Windows-ul. Pe partea de Windows Phone 8 si-a subminat putinii utilizatori de Windows Phone obligandu-i sa cumpere un nou terminal pentru cateva functii noi in loc sa le ofere un update. In ceea ce priveste Windows 8, am raspuns mai sus, dar tin sa atrag atentia din nou asupra faptului ca miscarile agresive pe care le face Microsoft in aceasta perioada nu le-au generat foarte multi fani printre companiile producatoare de tablete. Mai povestim pe acest subiect la cateva luni dupa lansare cand din nou o sa apare utilizatorii nemultumiti.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail