Microsoft ne pregateste ceva special pe 25 octombrie

, 18 Sep, 11:00

Desi am anuntat in urma cu aproape doua luni data exacta de lansare pentru Windows 8, echipa Microsoft pare ca ne mai pregateste ceva pentru ziua premergatoare lansarii: 25 octombrie.

Microsoft Windows 8

Imaginea de mai sus este o invitatie trimisa de Microsoft mai multor agentii de presa si publicatii din Statele Unite . Scopul evenimentului descris este legat din cate se pare de celebrarea lansarii noului Windows 8 in multele sale forme: Windows 8, Windows 8 Pro, Windows RT si Windows Phone 8. Avand in vedere ca evenimentul de pe 25 octombrie din New York se desfasoara cu o zi inainte de efectiva disponibilitate a noului sistem de operare creat in Redmond, exista doua posibilitati. Fie Microsoft vrea sa faca un eveniment de lansare care sa se intinda pana la miezul noptii fie, in conformitate cu niste zvonuri anterioare, vrea sa lanseze Surface.

Personal presimt ca noul Windows 8 nu va face valuri la fel de mari precum si-a propus Microsoft, insa chiar si in aceasta situatie, este de apreciat volumul de hype pe care incearca sa-l creeze compania lui Steve Balmer pentru noul sau produs.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail