Samsung pregateste un hibrid cu Windows 8

Samsung pregateste un hibrid cu Windows 8

Daca tot am anuntat deja cateva tablete cu Windows RT pe care le vom vedea la scurt timp dupa lansarea oficiala a noului Windows, era inevitabil sa nu inceapa sa apara si reclamele pentru unele dintre ele.

samsung

Mai jos este integrat un clip publicat zilele trecute de catre Samsung pe YouTube. Este vorba de un notebook care pare sa aiba preinstalat noul sistem de operare Windows 8. Exista o sansa sa fie vorba si de un hibrid, adica o tableta cu tastatura si sistem de operare Windows RT, dar din pacate nu stim sigur acest lucru.

Revenind la clip, printre imagini metaforice cu mecanisme de ceas putem surprinde si cateva detalii legate de noul sistem portabil. O tastatura cu cursa scurta, dimensiuni compacte, o rama generoasa si chiar si un stilus ascuns pe margine sunt informatiile noi pe care le putem extrage din noua reclama.

samsung-series-5

Sansele sunt ca noul hibrid sa fie de fapt Seria 5 –  un portabil de tipul Transformer al celor de la ASUS, pe care Samsung l-a prezentat pentru prima oara anul acesta la Computex. Ajunsa pe internet prima oara in luna iunie, respectiva tableta cu tastatura era domninata de o carcasa metalica, prezenta unui port pentru stylus si margini curbate. Ramane sa vedem si cand va ajunge in magazine.

Citește și: