Microsoft anunta preturile pentru Surface – Concurentul vizat este iPad-ul

Microsoft anunta preturile pentru Surface – Concurentul vizat este iPad-ul

Pentru o perioada am crezut ca Microsoft va incerca sa lanseze noua sa tableta Surface cu un set de preturi semnificativ peste cele practicate de Apple. Realitatea este insa cu totul alta.

Microsoft surface preturi

 

Microsoft tocmai a decis sa posteze pe magazinul online al companiei din 7 tari o pagina dedicata comercializarii noului Surface. Pana in acest moment nu se cunosteau preturile pe care le va practica Microsoft pentru acest gadget.

In comparatie cu noul iPad, tableta de 10,6 inci de la Microsoft este mai ieftina cu 100 dolari. In SUA, un iPad de 32GB cu conectivitate WiFi este 600 dolari in timp ce un Surface cu Windows RT este 500 dolari. Desi in cazul capacitatii de 64 GB un iPad costa tot 700 dolari, un Surface la aceasta capacitate include in pachet si o tastatura gen smart cover in valoare de 120 dolari. Legat de cover-uri, trebuie retinut ca gigantul din Redmond ofera doua optiuni, una cu tastatura ultra-slim– Surface Touch Cover la 120 dolari si una cu o tastatura mai inalta, Surface Type Cover la 129 dolari.

Livrabil incepand din 26 octombrie, pretul noului Surface este deja disponibil si in euro. In Germania si Franta, de exemplu, tableta de doar 9,3 mm si 640 grame costa 489 euro in versiunea de 32 GB, 589 euro in versiunea de 32 GB cu Touch Cover negru si, nu in ultimul rand, 694 euro pentru versiunea de 64 GB cu acelasi Touch Cover de culoare neagra.

Microsoft surface preturi euro

Citește și: