Prima reclama pentru Microsoft Surface

, 16 Oct, 14:00

Daca ieri va prezentam prima reclama oficiala pentru Windows 8, astazi a venit randul primului spot realizat pentru promovarea tabletei Microsoft Surface.

Reclama a fost realizata de Jon M. Chu, regizor al filmului G.I. Joe: Retaliation si al documentarului despre Justin Bieber: Never Say Never. Mai mult ca sigur clipul face parte din campania extinsa si extrem de scumpa, pe care Microsoft a promis ca o va lansa pentru a promova noile produse.

Nu stim cat de inspirat este acest „balet tehnologic” cu Surface-ul in mana…Daca ma intrebati pe mine seamana mai mult a trailer pentru seria „Step up”, dar probabil ca e o problema de gust la mijloc.

Cu reclama dansanta sau fara, tableta Surface ar trebui sa isi faca aparitia pe 26 octombrie la 3 zile dupa lansarea noului iPad Mini, daca ar fi sa dam crezare zvonurilor. Cu alte cuvinte batalia in piata tabletelor se va incinde in aceasta toamna si va fi extrem de interesat felul in care producatorii isi vor pozitiona produsele, mai ales din punct de vedere al preturilor.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail