iPad Mini ajunge la vanzare – cel putin pe listele de inventar

iPad Mini ajunge la vanzare - cel putin pe listele de inventar

Acum cateva zile anuntam o data de lansare aproape sigura pentru noul iPad mini iar acum avem deja si niste preturi pentru un produs a carui aparitie nu a fost confirmata sub nici o forma de Apple.

iPad Mini

Dupa valuri intregi de speculatii legate de iPhone 5, Apple tine capul de afis in aceasta perioada cu valuri de detalii legate de un posibil iPad Mini. Printre cele mai noi zvonuri legate de acest subiect se numara imaginea de mai jos care include preturile pentru fiecare varianta de iPad Mini ce ar urma sa ajunga pe rafturile magazinelor.

Intr-o lista de inventar sau comenzi de la Media Markt, un magazin german similar Media Galaxy, au aparut zilele trecute preturile pentru o serie de produse sub numele de iPad Mini. Disponibile atat in versiuni WiFi cat si cu date celulare, noile iPad-uri au capacitati de la 8 la 64 GB si pot fi achizitionate atat pe alb cat si pe negru. Pentru ca preturile sunt cele mai importante in acest segment de piata, trebuie retinut faptul ca acestea sunt totusi mult mai mici decat cele pentru un iPad obisnuit. Practic versiunile cu conectivitate WiFi incep de la 250 euro la varianta de 8GB si cresc cu cate 100 pana la 549 euro pentru 64GB. In cazul in care va incanta mai mult versiunile cu suport SIM pentru date, veti mai avea nevoie de inca o 100 de euro pentru fiecare dintre cele 4 modele noi de iPad.

Daca ne uitam la numarul de zvonuri confirmate prin lansarea noului iPhone si la faptul ca noul iPad Mini se strecoara constant printre stiri in ultimele saptamani, sunt sanse foarte mici ca toate aceste informatii sa ramana neconfirmate pana la sfarsitul lunii.

apple ipad mini price models

Citește și: