Windows 8 surprins in prima reclama oficiala [+VIDEO]

Windows 8 surprins in prima reclama oficiala [+VIDEO]

Nici un produs nu este promis cu adevarat publicului pana nu este surprins intr-o reclama. Cu un clip de 30 de secunde pe YouTube, Microsoft tocmai a declansat campania de promovare a noului SO.

reclama microsoft windows 8

,,10, 9, 8, 8, 8…”, astfel incepe prima reclama din prima campanie publicitara pentru noul sistem de operare marca Microsoft  – Windows 8. Cu un tagline precum Windows Reimagined este evident ca pana si cei de la Microsoft si-au dat seama ca noul Windows nu mai are nimic in comun cu vechiul Windows 7.

Pentru ca vorbim de Microsoft si pentru ca gigantul are nevoie de cea mai spectaculoasa lansare din istorie pentru a-si reveni in piata, nu ar trebui sa vina ca o surpriza investitiile in marketing si reclame pentru Windows 8 vehiculate undeva pe la 1,5 – 1,8 miliarde dolari. Aceasta cifra este cu atat mai spectaculoasa cu cat in urma cu 2 ani, la lansare Windows Phone 7, gigantul din Redmond a optat pentru o investitie egala cu aproape o treime din valoare speculata acum. Tot pentru marketing in marile orase din SUA vor fi afisate panouri publicitare imense cu tableta Surface.

De reclama de mai jos in particular s-a ocupat agentia Crispin Porter + Bogusky. Aceasta este cel mai probabil prima si singura reclama pana pe 26 octombrie, momentul evenimentului de lansare al noului Windows 8. Pentru a demonstra ca si Microsoft poate sa faca lansari originale, in noaptea dintre 25 si 26 octombrie magazinele concept MS din SUA vor fi deschise pentru a comercializa primele licente si primele tablete Surface intr-un cadru deosebit. Ramane acum sa mai vedem ce surprize ne rezerva Microsoft pe partea de marketing post-lansare, eventual pana in perioada sarbatorilor de iarna.