BenQ MS517 – primul proiector 3D de buget

, 01 Noi, 15:00

MS517_Regular_Left45_1280

BenQ MS517 este primul proiector 3D destinat segmentului de piata mainstream. Pretul este factoul principal pe care mizeaza producatorul in cazul acestui produs. Printre caracteristici se numara lampa cu o durata de functionare de pana la 6500 ore, aproape de 3 ori mai mult decat la alte modele de proiectoare, un contast nativ specificat de producator de 13.000:1  si o luminozitate de 2800 ANSI Lumeni.

Consumul a fost de asemenea redus cu pana la 70 procente, insa aici vorbim de modul ECO pe care il detine aproape orice proiector si care scade atat caontrastul cat si luminozitatea imaginii. Diagonala proiectata se pastreaza la 7,62 metri, aceasta fiind optima pentru o imagine clara si cu un nivel de luminozitate si contrast optime. Difuzorul de 2 W incorporat ma indoiesc ca este optim pentru vizionarea de filme. Cat despre partea 3D aceasta este disponibila in principal prin interfata HDMI 1.4a cat si prin celelalte tipuri de conexiuni. Spre surprinderea noastra proiectorul are si meniul complet tradus in limba romana.

Pretul de raft al acestui model este de 1899 Lei si primul lot livrat la noi in tara va include in acest pret, ochelarii 3D, care, achizitionati separat au un pret de 439 Lei.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail