LG Magic Remote ajunge la a treia generatie

LG Magic Remote ajunge la a treia generatie

LG Magic Remote a suferit o noua schimbare si a ajuns la cea de-a treia generatie, fiind imbunatatita atat din punct de vedere al design-ului cat si al functiilor. 

LG Magic Remote 2013

Daca acum ceva timp vorbeam despre cea de-a doua generatie a LG Magic Remote, iata ca astazi discutam despre a treia si cea mai noua serie a acestei „jucarii magice”. Aceasta este destinata seriilor de televizoare LG Smart TV Cinema 3D care au nevoie de un control cat mai precis, mai ales in utilizarea pe internet sau in anumite aplicatii.

Noua telecomanda ofera in continuare cele patru optiuni de control: prin voce, gesturi, orientarea point-erului si rotita de scroll. De data aceasta LG promite o imbunatatire a functiei de control vocal cu ajutorul software-ului „Natural Language Recognition”. LG Magic Remote va fi capabila sa inteleaga si sa execute mai rapid comenzile ceva mai complexe, precum deschiderea unui anumit canal sau chiar a unei pagini de internet.

LG Magic Remote Model 2013

Functiile de pointer si cea de scroll au fost si ele imbunatatite astfel incat utilizatorii vor putea sa se bucure de o navigare cat mai usoara pe internet si in interiorul aplicatiilor si chiar sa foloseasca telecomanda pentru gaming-ul pe televizor. De asemenea prin utilizarea anumitor miscari si gesturi specifice putem economisi timp datorita accesului instant la meniurile sau functiile utilizate mai des.

O alta noutate consta in faptul ca noul model va putea fi programat sa functioneze cu majoritatea aparaturii din sufragerie, foarte similar cu o telecomanda universala.

Trebuie sa recunoastem ca ultima LG Magic Remote arata si mai bine decat precedentele si asteptam sa vedem cand ne vom putea juca cu ea si la noi in tara. Telecomanda va fi disponibila in doua variante, una ceva mai compacta si cu taste iluminate, destinata modelelor premium din gama LG Smart TV Cinema 3D si o a doua de dimensiuni normale regasita in pachetele televizoarelor standard Cinema 3D.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: