LG ne pregateste Smart TV-uri cu Google TV 3.0

LG ne pregateste Smart TV-uri cu Google TV 3.0

Google TV nu a facut valuri semnificative de la lansare, fapt pe care LG spera sa-l remedieze in 2013 cu LG Smart TV Google TV 2012

Indiferent daca va bucurati sau nu de faptul ca predictia lui Eric Schmidt legata de , un lucru e sigur: producatorii OEM nu vor sa renunte la de la Google.

Cu doar cateva saptamani inainte de CES, LG a preferat sa faca publice cateva informatii despre noutatile pe care ni le pregateste pentru 2013. In primul rand, seria sa de TV-uri cu Google TV preinstalat, care momentan include doar doua modele, va primi un upgrade semnificativ. Pe langa doua televizoare de 47 si 55 inci, LG ne pregateste alte 3 cu diagoanal de 42, 50 si 60 de inci. Noul upgrade vine si cu o reimprospatare a designului, reflectata intr-o rama mai subtire si un tip de picioare rotunjite pentru suport. Din fabrica, noile TV-uri vor pleca cu Google TV versiunea 3.0 si cu acces la serviciul de streaming de jocuri OnLive.

Nu avem inca detalii legate de disponibilitate si pret insa si anul trecut compania LG si-a adus foarte repede pe piata noile modele.

Citește și: