E oficial: urmatorul iPhone va fi lansat cand am crezut

E oficial: urmatorul iPhone va fi lansat cand am crezut

Desi am spus-o in numeroase stiri si articole, e placut sa vezi ca din curtea Apple vine o informatie pe care intreaga presa de IT o banuia de cateva saptamani.

iPhone 5

Urmatorul iPhone va fi lansat pe 12 septembrie. Aceasta este informatia din invitatia trimisa de Apple multora dintre publicatiile de IT din Statele Unite. Cu toate ca cinciul din umbra ar putea fi interpretat cu usurinta ca fiind o referinta catre iPhone 5 imi place sa cred ca baietii din Cupertino stiu sa numere si o astfel de greseala nu ar scapa trecuta cu vederea. In cazul in care este doar o gluma cifra 5 din umbra, cu siguranta este una buna, deja au inceput sa circule pe internet zvonuri pornind de la acest detaliu.

In ceea ce priveste detaliile pe care le stim pana in acest moment avem cateva referinte care sa va puna la curent:

Castile din pachet vor fi schimbate pentru prima oara in foarte multi ani.

Smartphone-ul va fi un pic mai lung decat modelul actual, dar considerabil mai subtire.

Nu este exclus sa vedem si un nou iPad, un pic mai mic, de sub 8 inci, in cadrul evenimentului de pe 12 septembrie, cu toate ca zvonurile indica un eveniment separat pentru acest produs in luna octombrie.

Portul din noul iPhone va fi schimbat pentru prima oara de la primul iPod. Aceasta schimbare se va reflecta intr-un port mai compact si poate mai trainic.

Display-ul din noul iPhone va fi, cel mai probabil, de tip in-cell. Aceasta tehnologie se reflecta intr-o calitata imbunatatita a imaginii afisate folosind un panou mai subtire.

Deoarece Apple face eforturi majore sa comercializeze noul iPhone cat mai repede in cat mai multe tari, atat Sharp, cat si LG sau JDI (Japan Display Inc.) se ocupa deja de cateva saptamani sau luni sa produca noile panouri.

Mai ramane acum sa asteptam un pic peste o saptamana pentru a ne lamuri in legatura cu informatiile care se vor confirma, dar mai ales cele care se vor infirma, in momentul in care Tim Cook va iesi pe scena.blackandwhite iphone 5

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: