Zvon: Castile urmatorului iPhone au ajuns pe internet

, 03 Sep, 11:02

Daca ar fi sa credem reportajul publicatiei online Tinhte din Vietnam, odata cu iPhone 5, Apple va reinventa si castile incluse in pachet. In caz ca tineti evidenta, castile Apple pe care le vedem acum in cutia unui iPhone nou isi au originea intr-un design creat in 2006, in timp ce microfonul pe fir a fost adaugat in 2008 pe exact acelasi design.

Casti Apple iPhone 5

Din cate se pare, castile sunt realizate intr-o fabrica Foxconn din Vietnam, motiv pentru care pe fir se poate citi cu litere extrem de mici, Designed by Apple in California, Assembled in Vietnam. Designul folosit ar putea fi mult mai eficient decat ceea ce avem acum, intrucat trimite sunete direct catre canalul intern al urechii. Ca o reminiscenta a designului unibody folosit de Apple in cele mai multe produse ale sale, si designul acestei perechi de casti pare dintr-o bucata, aspect care ar trebui sa se reflecte si intr-o calitate sporita a sunetului.

In cazul in care cautam argumente pentru a desfiinta legatura dintre aceste casti si un nou iPhone, acesta nu sunt greu de gasit. Lipsa unui microfon pe fir si a unei telecomenzi, combinate cu trendul mai multor producatori de casti de adopta culoarea dominanta alba ca trasatura de design ar trebui sa fie suficiente. In orice caz, mai sunt mai putin de 2 saptamani pana sa ne lamurim daca vorbim sau nu de urmatoarele casti Apple de referinta.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail