Incep sa apara si mai multe detalii legate de noul conector de iPhone [+VIDEO]

Incep sa apara si mai multe detalii legate de noul conector de iPhone [+VIDEO]

Cu doar cateva sapamani inainte de iminenta lansare, incep sa scape pe internet noi informatii, mai mult sau mai putin veridice, legate de viitorul iPhone

iPhone 5 Connector

Cel mai nou set de zvonuri vizeaza in special portul modificat care ar trebui reduca dimensiunile urmatorului smartphone al celor de la Apple. Aproape toate zvonurile vorbesc despre renuntarea la conectorul cu 30 de pini prezent in toate iDevice-urile, inlocuitorul sau fiind unul mai compact, cu un numar impar de pini. Numarul impar va fi cauzat de faptul ca zona metalica ce va inconjura mufa va functiona ca un pin suplimentar.

Aparent vorbim de 16 pini impartiti in 2 parti egale si dispusi pe doua parti ale aceleeasi suprafete. Daca pronosticul se adevereste, si vedem 8 pini pe o parte si opt pini pe alta, in timp ce al 17-lea pin este reprezentat de zona ce va inconjura mufa, nu este exclus ca urmatoarea generatie de cablu de iPhone sa poate fi conectata in orice fel. Un sistem asemanator care nu restrictioneaza modul de conectare putem vedea deja la conectorul MagSafe de pe Macbook.

Tot acum putem vedea pe internet imagini cu ceea ce pare a fi placa de baza a noului iPhone, impreuna cu o varietate foarte mare de componente interne. Desi nu avem informatii legate de noul procesor care va fi folosit, restul componentelor par confirmate din suficient de multe surse incat sa fie veridice. Trebuie mentionat si faptul ca nu exista nici un indiciu ca Apple ar adopta in urmatorul iPhone standardul de nano SIM.

Cu alte cuvinte, iPhone-ul se apropie si, desi Apple are inca cu ce sa ne surprinda, volumul foarte mare de speculatii referitoare la urmatoarea generatie de iPhone este aproape imposibil sa nu contina si informatii veridice.iphone5-diagram

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: