Noi informatii despre display-ul urmatorului iPhone

Noi informatii despre display-ul urmatorului iPhone

Cand te asteptai ca nu mai au de unde sa apara zvonuri despre noul iPhone, iata ca niste baieti intreprinzatori au reusit sa le scoata direct din simulatorul de iOS al celor de la Apple.

display iPhone 5 ios 6

Desi se banuia de ceva timp ca urmatorul iPhone ar avea un raport de aspect diferit fata de ceea ce am vazut pana acum in iOS, intr-un reportaj al celor de la 9to5Mac se confirma cu argumente solide aceasta ipoteza.

Folosind o versiune a simultatorului de iPhone un pic modificata fata de cea originala, baietii de la 9to5Mac au reusit sa seteze rezolutia aplicatiei la 1136 x 640. Magia a venit in momentul in care continutul ferestrei, pe iOS 6, s-a scalat perfect la noua rezolutie, introducand fara probleme un nou rand de icoane. Merita retinut faptul ca nu acelasi lucru s-a intamplat in versiunea cu iOS 5, unde s-a creat spatiu mai mare intre icoane.

Din incercari succesive s-a mentionat faptul ca doar folosind 1136 x 640 s-a inregistrat acest comportament, in restul scenariilor icoanele amplasandu-se haotic. Desi nu putem sa incadram aceste detalii altundeva decat la capitolul zvonuri, asteptarea nu va fi foarte lunga, intrucat in luna septembrie ne putem astepta la lansarea noului model de iPhone.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: