ASUS anunta primele preturi la tabletele cu Windows RT

ASUS anunta primele preturi la tabletele cu Windows RT

Cele mai multe anunturi legate de Windows 8 si Windows RT au venit fara un accent deosebit pe preturile noilor sisteme si tablete. Daca unii producatori de notebook-uri cu Windows 8 au publicat deja valoarea in bani a noilor PC-uri, pentru Windows RT abia acum incep sa apara primele preturi.

asus vivo tabs RT Windows

ASUS Vivo Tab RT din imaginea de mai sus a devenit astazi in SUA disponibila pentru precomanda la unii dintre cei importanti comercianti. Tableta cu ecran de 10,1 inci IPS cu o rezolutie de 1280 x 800, SoC Tegra 3, 2 GB RAM si 32GB pentru stocare are un pret de 600 dolari. Cu toate ca la prima vedere vorbim de acelasi pret ca cel al ultimului iPad, mai trist este faptul ca dock-ul cu tastatura suplimenteaza aceasta valoare cu alti 200 dolari. Ca data de lansare, aceeasi zi omniprezenta de 26 octombrie reprezinta momentul in care primii utilizatori vor pune mana pe noua jucarie.

Pentru un ochi antrenat este evident la prima vedere ca ASUS Vivo RT este o reinventare a tabletei Transformei Prime. Singura diferenta este data de 2GB RAM in loc de 1GB in cazul tabletei cu Android. Din pacate, pretul cu 100 de dolari mai mare in acest caz nu reprezinta un punct de start foarte optimist pentru o platforma care-si propune sa detroneze iPad-ul din fruntea acestei clase de produse.

Citește și: