Anonymous ataca site-urile Israeliene demonstrand suportul pentru Fasia Gaza

Anonymous ataca site-urile Israeliene demonstrand suportul pentru Fasia Gaza

Anonymous ataca site-urile Israeliene si demonstreaza astfel suportul oferit Fasiei Gaza. Interesanta implicarea lor si intr-un subiect atat de controversat cum ar fi razboiul.

Anoynmous atatca site-urile IsraelieneConflictul intre cele doua natiuni continua si este din ce in ce mai intens. Dupa ce am aflat acum putin timp ca razboiul se desfasoara si pe Twitter, era momentul oportun pentru o grupare de genul Anonymous sa se implice si ei in „discutiile aprinse”, doar e vorba de internet nu? Libertate de exprimare, ce mai! Incepand din dimineata zilei de joi, grupul Anonymous a anuntat o misiune denumita”#OpIsrael” in care au decis sa atace site-urile apartinand Fortelor de Aparare Israeliene, site-uri apartinand primului ministru Netanyahu si companiilor financiare si de securitate.

Pe Twitter discutia este destul de aprinsa, gruparea hacktivista invitand pe toti cei care suporta cauza sa se alature si sa participe la atacul de tip Denial of Service pe care il efectueaza asupra acestor site-uri. Stim destul de bine ca de cele mai multe ori site-urile atacate de aceasta grupare, si nu numai, isi revin destul de repede, backup-ul zilnci este destul de sfant in datacentere, indiferent de tara in care se afla, iar metodele de securitate pot fi intarite destul de repede.

Faptul ca Anonymous ataca site-urile Israeliene demonstreaza pe langa suportul mai sus mentionat pentru fasia Gaza, cu toate ca nu stiu ce legatura are grupul cu aceasta, ca acestia sunt doar  „adunatura” de pusti ce se ascund in spatele monitorului si se agita mai mult pentru atentie. Nu vad rostul unei astfel de implicatii, inafara de cel al cresterii notorietatii gruparii si probabil de a isi atrage mai multi dusmani si din acea parte a lumii.

Daca se gandeau mai bine si decideau sa atace infrastructura de comunicatie a Israelului atunci poate balanta se schimba, si nu erau incluse atat de multe victime umane.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: