Twitter va face concurenta neloiala la Instagram

Twitter va face concurenta neloiala la Instagram

Imaginile cu filtre retro nu vor muri niciodata. Daca Instagram ne-a convins deja de acest fapt, se pare ca o viitoare miscare Twitter s-ar putea sa ne convinga de acelasi lucru.

Twitter instagram Filters

Dupa ce Instagram a rupt gura targului cu o functie pe care Flickr, Facebook sau Twitter o puteau implementa cu mult inaintea noii retele de socializare, in curand ar putea exista un nou val de concurenta neloiala pentru compania achizitionata de Facebook acum jumatate de an. Concurenta neloiala este cea mai potrivita asociere de cuvinte deoarece nu vorbim de un nou serviciu sau o noua retea de socializare contruita in jurul filtrelor de poze, ci vorbim pur si simplu de implementarea unor filtre intr-o retea de socializare precum Twitter care are deja o baza de date de utilizatori impresionanta.

New York Times a obtinut pentru prima oara informatia ca Twitter va introduce o functie prin care va permite utilizatorilor sa partajeze imagini alterate prin intermediul aplicatiei oficiale a serviciului. Avand in vedere ca incredibil de multi utilizatori isi posteaza imaginile ,,instagramate” pe Twitter, aceasta idee s-ar putea sa fie una de succes daca este implementata cum se cuvine.

Din pacate, ca de fiecare data, 90% din succesul unei idei sta in implementare. In definitiv, la momentul lansarii Instagram mai existau in AppStore cateva zeci de aplicatii prin care sa aplicati diverse filtre imaginilor, doar aceasta a reusit insa sa faca istorie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: