Twitter va face concurenta neloiala la Instagram

, 04 Noi, 05:08

Imaginile cu filtre retro nu vor muri niciodata. Daca Instagram ne-a convins deja de acest fapt, se pare ca o viitoare miscare Twitter s-ar putea sa ne convinga de acelasi lucru.

Twitter instagram Filters

Dupa ce Instagram a rupt gura targului cu o functie pe care Flickr, Facebook sau Twitter o puteau implementa cu mult inaintea noii retele de socializare, in curand ar putea exista un nou val de concurenta neloiala pentru compania achizitionata de Facebook acum jumatate de an. Concurenta neloiala este cea mai potrivita asociere de cuvinte deoarece nu vorbim de un nou serviciu sau o noua retea de socializare contruita in jurul filtrelor de poze, ci vorbim pur si simplu de implementarea unor filtre intr-o retea de socializare precum Twitter care are deja o baza de date de utilizatori impresionanta.

New York Times a obtinut pentru prima oara informatia ca Twitter va introduce o functie prin care va permite utilizatorilor sa partajeze imagini alterate prin intermediul aplicatiei oficiale a serviciului. Avand in vedere ca incredibil de multi utilizatori isi posteaza imaginile ,,instagramate” pe Twitter, aceasta idee s-ar putea sa fie una de succes daca este implementata cum se cuvine.

Din pacate, ca de fiecare data, 90% din succesul unei idei sta in implementare. In definitiv, la momentul lansarii Instagram mai existau in AppStore cateva zeci de aplicatii prin care sa aplicati diverse filtre imaginilor, doar aceasta a reusit insa sa faca istorie.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

:))))) detinatorul patentului „preferabil cat mai legal” loveste din nou! cuvinte mari …fara nici un fel de argumentare, fara nici un fel de trimitere la o norma legala, un articol de lege sau orice altceva concret! doar….”Concurenta neloiala este cea mai potrivita asociere de cuvinte deoarece nu vorbim de un nou serviciu sau o noua retea de socializare contruita in jurul filtrelor de poze”! :)))))
cea mai potrivita asociere de cuvinte????!!!!!
deoarece nu vorbim de un nou serviciu sau o noua retea??!!! ce conteaza daca e o noua retea sau una veche?! nu are nici o relevanta!
asociere de cuvinte? :))))
o sa trimit la twitter un print screen ca tare curios ce asociere de cuvinte vor nascoci ei! 😉

preferabil sa nu mai tastezi nimic pana cand nu inveti termenii pe care ii folosesti. n-are nici o treaba cu concurenta neloiala. concurenta neloiala era daca interziceau utilizarea instagram pe Twitter sau multe altele, dar in niciun caz ceea ce ai scris tu.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail