03 aug. 2016 | 06:56

Samsung Galaxy Note 7 în România: preț și precomandă

ACTUALITATE
Samsung Galaxy Note 7 în România: preț și precomandă

Samsung a anunțat aseară noul său smartphone de top pentru această toamnă. Cei mai mulți sunt însă curioși când va ajunge Galaxy Note 7 în România.

După o serie stufoasă de zvonuri desfășurată pe parcursul mai multor luni, sud coreeni de la Samsung au ținut în sfârșit mult așteptata conferință în care au detaliat noul dispozitiv. În cadrul respectivului eveniment, multe dintre detaliile pe care le știam deja s-au confirmat. Din acest motiv, putem spune că dispozitivul nu este neapărat revoluționar, dar include câteva motive pentru care s-ar putea să existe mulți fani Galaxy Note 7 în România.

În ceea ce privește disponibilitatea telefonului pe mapamond, cum era de așteptat, până la sfârșitul lunii ar trebui să ajungă la cea mai mare parte a doritorilor. Cei de la Vodafone au făcut deja public un comunicat prin care anunță sistemul prin care îl veți putea comanda. ,,Vodafone România are plăcerea să anunțe că noul Samsung Galaxy Note7, care stabilește noi standarde pe segmentul dispozitivelor cu ecran mare, va fi disponibil la precomandă în perioada 16-30 augost pe site-ul www.vodafone.ro, pentru toți utilizatorii săi.

Cei de la Orange nu sunt la fel de expliciți în privința datelor, dar au implementat deja pe site un sistem de precomandă la această adresă și vin cu o promisiune atractivă. ,,Precomandă telefonul inspirat de idei curajoase: îl primești cu trei zile înainte de lansarea oficială în România, împreună cu un Gear VR.

Cei de la Telekom te invită să te abonezi la newsletter dacă vrei să știi data exactă în care vei putea pune mâne pe terminal, folosind această adresă.

DIGI nu a publicat nici o informație pe site pe seama Galaxy Note 7, dar nici în trecut nu au făcut eforturi în comercializarea dispozitivelor de top la scurt timp după lansare.

Dacă vreți să știți detalii mai clare despre prețul și disponibilitatea Galaxy Note 7 în România, este suficient să ne uităm peste ocean, unde marii operatori din SUA au publicat deja data exactă de livrare și prețul nesubvenționat la care phabletul poate fi cumpărat. Verizon a confirmat că pe 19 august telefon va ajunge în magazine. AT&T îl va comercializa cu 24 de rate lunare de 36,67 dolari. Cei de la T-Mobile care momentan au anunțat un preț nesubvenționat de 849,9 dolari. Cel mai probabil, acesta va fi și prețul în România, deși mi-e frică de transformarea sa în euro.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele