Lansarea Samsung Galaxy Note 7 live: tot ce trebuie să știi despre noul vârf de gamă sud-coreean

Lansarea Samsung Galaxy Note 7 live: tot ce trebuie să știi despre noul vârf de gamă sud-coreean
17:46 02.08.2016

Lansarea Samsung Galaxy Note 7 va fi live pe Youtube și în acest articol, în format live text. Evenimentul va începe la ora 18.00 a României, iar mai jos am adunat toate informațiile despre Samsung Galaxy Note 7 pe care le avem disponibile înainte de lansarea oficială.

18:53 – Samsung Pay va putea fi folosit și la Rio, în timpul Jocurilor Olimpice.

18:50 – Samsung a lansat și un nou Samsung Gear VR, compatibil cu dispozitivele din trecut.

18:43 – Samsung Galaxy Note 7 va apărea pe piață pe 19 august.

18:42 – Dezvoltarea senzorului pentru recunoașterea irisului a durat cinci ani, pentru a le permite utilizatorilor să deblocheze telefonul cât mai rapid.

18:39 – Trecem la capitolul securitate.

18:38 – Toți cei care cumpără Note 7 vor primi 15GB în noul serviciu Samsung Cloud.

18:38 – Fiecare Note 7 va veni cu un adaptor pentru toți cei care nu au acces la cablu USB Type C.

18:37- Samsung Galaxy Note 7 are cea mai mare baterie dintre toate terminalele din Seria Note.

18:35 – ”Note 7 este construit pentru oamenii care vor să obțină mai multe”. A fost dublată cantitatea de memorie internă, astfel că veți beneficia de 64GB.

18:34 – Primele jocuri create pe baza Vulkan vor fi disponibile în lunile următoare.

18:31 – Noul chip mDNIe optimizează autonomia bateriei în timp ce vă uitați la materiale video. Samsung se pare că a inițiat și un parteneriat cu Amazon.

18:30 – ”Ar trebui să puteți lua S-Pen-ul peste tot, inclusiv în apă”. Inginerii Samsung au creat primul Samsung Note rezistent la apă. Beneficiază de standardul IP68.

Note 7 1

18:29 – Noul S-Pen poate fi folosit și pentru a traduce rapid cuvintele, dar și pentru a crea GIF-uri.

18:28 – Toate creațiile realizate cu S-Pen sunt incluse în noua funcție Samsung Notes.

18:27 – Diametrul S-Pen a fost redus cu 50%.

18:26 – Telefonul are un ecran de 5,7 inci

18.12 – Koh menționează scanner-ul pentru Iris. ”Această tehnologie ar putea reprezenta baza pentru realizări mult mai mari”

18:11 – DJ Koh, șeful divizie mobile din cadrul Samsung vorbește despre faptul că producătorul unul dintre sponsorii Jocurilor Olimpice. Între timp, însă, problemele cu transmisiunea în direct continuă.

În fiecare an, sud-coreenii de la Samsung organizează două evenimente Unpacked foarte importante. În primul, cel din primăvară (de regulă, organizat în cadrul Mobil World Congress), prezintă smartphone-urile din gama S. În cel de-al doilea, ni se arată smartphone-urile din gama Note. Samsung Galaxy Note 7 se lansează pe 2 august dar, contrar numelui, nu este cel de-al șaptelea telefon din această gamă de vârf.

Anul acesta, ne așteptam ca Samsung să lanseze S7 și Note 6, dar compania s-ar fi răzgândit. Gigantul coreean ar vrea să aducă seria Galaxy Note în rând cu seria Galaxy S. Prin urmare, anul acesta vom vedea Samsung Galaxy Note 7, iar anul viitor vom avea parte de un Galaxy S8 și de un Galaxy Note 8. Ce-i drept, utilizatorii de rând pot fi ușor înșelați de o denumire, iar având în vedere că Samsung Galaxy S7 a debutat în acest an, unii ar fi putut crede că Note 6 este, de fapt, un terminal mai vechi. Coreenii vor să evite acest lucru.

Destul privind denumirea, să trecem la…

Specificații Samsung Galaxy Note 7 înainte de lansare

Ca orice smartphone de top, Samsung Galaxy Note 7 a avut parte de un interes crescut înainte de lansarea oficială de pe 8 august. Așadar, online-ul s-a umplut cu informații ”scăpate” de diverse persoane, iar mai jos am compilat o listă cu cele mai interesante dintre ele.

Samsung Galaxy Note 7 va fi construit în spatele unui display de 5,8 inci Super AMOLED, cu o rezoluție QHD. Partea de procesare va fi o combinație între un Snapdragon 823, 6GB RAM și același Android 6.0.1 Marshmallow pe care îl vedeți pe majoritatea terminalelor de top la ora actuală.

Un zvon spunea, la un moment dat, că Samsung Galaxy Note 7 ar putea fi lansat exclusiv în versiune Edge (cu display curbat pe margini), dar o imagini recentă arată că ar putea exista și un model cu display normal.

Cu toate astea, acest model ar putea fi ceva mai slab decât cel cu ecran curbat. În AnTuTu a apărut, acum nu mult timp, un dispozitiv cu numele de cod SM-N930V, în contextul în care Galaxy Note 5 era intitulat SM-N920. Acesta este construit în jurului unui display quad HD cu o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli și folosește pentru procesare o combinație între un Snapdragon 820 de la Qualcomm, 4GB RAM și un GPU Adreno 540.

Partea de captură va fi o combinație între un senzor de 12 megapixeli pe partea din spate și unul de 5 megapixeli pentru seflie-uri, adică aceeași configurație ca în cazul Samsung Galaxy S7.

Telefonul va fi lansat într-o singură variantă de 64GB, dar nu va lipsi suportul pentru microSD-uri. În ceea ce privește culorile, vom avea la dispoziție argintiu, albastru și negru. Un scanner de iris ar trebui să fie o măsură atractivă pentru amatorii de securitate suplimentară și Samsung Galaxy Note 7 ar putea veni cu această funcție, având în vedere aspectul frontal al dispozitivului.

Alte detalii despre Samsung Galaxy Note 7 vorbesc despre rezistența la apă, conectorul de tip USB-C, dar și despre posibilitatea eliminării mufei de tip Jack pentru căști.

lansarea galaxy note 7 live culori

Cum urmărești lansarea Galaxy Note 7 live

Lansarea Smasung Galaxy Note 7 va fi transmisă live și în 360 de grade. Pe mobil și pe PC ai opțiunea de a vizita site-ul  www.samsung.com/galaxy sau pagina de Youtube Samsung Mobile când începe evenimentul și să accesezi streamul Live 360.

Cei care au căști de realitate virtuală Gear VR, pot urmări lansarea Note 7 live și în acest mod, pentru a avea senzația că se află chiar la evenimentul Unpacked. Pentru asta, poți intra în Oculus Store și apoi poți descărca aplicația Unpacked 360 View.

loading...